Nelămurire

Dacă băncile cipriote au probleme din cauză că au finanțat prea mult Grecia, de ce nu se pune și pentru ele pistolul la tîmpla grecului de rînd ? Trebuie să fii bancă franceză sau germană, doar pentru astea se practică diplomația canonierelor (varianta de secol 21) ?

Mai am întrebări. Le zic nelămuriri de sanchi, la unele, iar la altele începe să se destrame nedumerirea pe măsură ce avansează planul. Pentru că există un plan, pare-se cu riscuri asumate de către „conducători”, de îngenunchere a statelor și indivizilor.
––

Între timp, guvernarea pontobăsistă a intrat în ultima linie dreaptă cu regionalizarea forțată, stabilindu-se luna octombrie pentru mascarada de „referendum”. Îi face Merkela la fundul(lor) gol, dar și cînd se va trezi ciobanul valah, să vezi rupere !

2 comentarii

 1. Sunt greu românii de urnit…
  La fel de greu şi de oprit !
  De altfel nemulţumirea mocneşte peste tot în lume, deoarece iudeo-masoneria s-a demascat !
  Nimeni nu mai crede în bunele ei intenţii, că toată lumea s-a prins de palnurile lor criminale !
  Asta cu America sau jidanii conduc lumea se dovedeşte doar un slogan parşiv !
  Un vechi proverb spune că atunci când eşti tare trebuie să oari slab, şi invers când eşti slab să te dai mare. Exact ce fac acum ăştia. Se dau lei, dar rag ca măgarii. Noua instituţie financiară a BRICA îi scoate definitiv din joc pe pistruiaţii de la FMI şi de acolo până la dezastru nu mai e decât un pas. Numai că o să tragă după ei şi alte ţări care continuă să fie sub talpa lor.
  Eu sper ca România să se trezească, dar pentru asta trebuie ca Antonescu să rupă pisica !

 2. Poate dacă îi apare fantoma lui Ion Antonescu, ca în Hamlet. Doar că se sfîrșește prost.

  Demascați, demascați, deocamdată mașinăria funcționează. În curînd, după ce se dă drumul și la vînzarea fără restricții a terenurilor agricole către venetici, etnia română va fi deposedată complet. Total. Nimic din bunurile imobiliare de valoare, din resursele naturale, din industria și serviciile care aduc bani și, iată, peste puțini ani, agricultura, baza oricărei existențe, nu se va mai afla într-o proporție semnificativă în proprietatea etnicilor români.

  Interesant că primele mișcări hotărîte ale usliștilor privesc „retrocedarea”, „privatizarea” și regionalizarea (asta fără ghilimele). În rest, gargară de o jegoșenie plictisitoare.Trădare după trădare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s