Deromânizarea României

Ponta își asumă „retrocedările”. În numele națiunii române ? Nici gînd. Etnicii români și statul român se vor găsi și mai  sărăciți, deposedați, avuție după avuție, oraș după oraș, industrie după industrie. Sub presiune externă. În Transilvania, sub pretextul reparațiilor vor fi înstrăinate proprietăți care reveneau de drept statului român. În spatele șantajului (jumătate amenințare, jumătate bluf, dar și cu rol de praf în ochi televizistic) cum că, altfel, ar trebui să plătim, mintenaș, 8 miliarde de euro, după cum minte nașul Ponta, România pierde complet controlul asupra marilor orașe transilvane în favoarea elementului etnic neromân.

Între timp, „s-a hotărît” pragul criminal de 30% pentru referndumul ce va spulbera România în regiuni. Nu merită risipite argumente puternice împotiva relei credințe programate, orice modificare constituțională nu trebuie să treacă cu ușurință, are nevoie de maximul posibil al legitimității populare, cu atît mai mult cu cît suspiciunile (aici și în lume) cu privire la corectitudinea proceselor electorale sînt justificate. Prezența la vot e mai greu de reinventat, iar inerția electoratului dezinformat, manipulat, mințit și șantajat, pus în fața unei alegeri vitale pentru viitorul națiunii nu poate fi condamnabilă, dimpotrivă. Nu mobilizarea lipsește, la nevoie, lipsește încrederea în autoritățile tot mai străine de interesul românesc. Încredere ce se erodează în urma consecințelor practice rezultate din șirul de cedări și trădări, nu din dezinteresul indivizilor. Atitudinea marionetelor politice și a propagandei mass-mediote aferente fiind, pur și simplu, insultătoare.

În București, parte a unui circ programat-întîmplător ce se execută în 9 țări europene, teroriști fictivi sînt plimbați prin oraș într-un autobuz, la final probabil vor fi executați fictiv, dar eficient, de trupele specializate, iar noi ne vom simți protejați și răzbunați. Vorba unui dobitoc de la CNN care intervieva un doctor, martor la explozia din Boston, lasă partea cu traumele grozave pe care le-ai văzut pe viu acolo, dar ce spui cît de minunat, rapid și eficient au intervenit salvatorii !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s