12, 10, 0

12 carcase ce vor deveni (poate) 12 rable operaționale în vreo 3 ani. Va costa 1 milard de euro la final. Pe pariu. Pentru a putea contabiliza o pierdere de 8,3% din flota aeriană militară a României cînd va pica primul, 9,1% la al doilea, 10% la al treilea…

10 procente dintr-o sursă sigură de bani se fac cadou străinilor. Alba-neagra, Nuclear-electrica, neamule !

0 = zero, adică cu ce vom mai rămâne.

Am scris România, mda, mai potrivit ar fi CARIA (Colecția Abracadabrantă de Regiuni și Interese Alogene).

3 comentarii

 1. La capitolul stiri externe cenzurate de televiziuni s-o mai bagam si pe asta

  http://gandeste.org/politica/islanda-a-anuntat-comisia-europeana-ca-nu-mai-vrea-sa-devina-membru-ue/29812

  Demersurile Islandei de a adera la UE s-au încheiat, a declarat ministrul de Externe islandez, Gunnar Bragi Sveinsson, citat de EUObserver.

  “Aşa funcţionează democraţia”, a declarat ministrul, în prima sa călătorie în străinătate, la doar trei săptămâni după ce a fost numit în această funcţie de guvernul islandez recent ales.

  Sveinsson a arătat că ambele partide aflate de guvernare au făcut campanie împotriva integării în UE.

  Iar principalul scop al călătoriei sale la Bruxelles a fost “acela de a spune Comisiei că noul guvern a decis să suspende negocierile de aderare”.

  “Suntem parte a Europei şi vrem să ne întărim relaţiile bilaterale, dar în alte modalităţi”, a adăugat el.

  Într-o conferinţă de presă, comisarul ceh pentru extinderea UE, Stefan Fule, a precizat că decizia Islandei de a suspenda negocierile este un eşec personal. “Nu a fost uşor pentru mine, ca persoană, să iau această decizie. Sunt însă un profesionist şi respect fără nicio îndoială voinţa unor reprezentanţi aleşi ai cetăeţnilor”, a spus el.

  El a precizat că discuţiile privind accederea Islandei în UE ar trebui, totuşi, duse la final.
  “Noi rămânem angajaţi pentru a continua şi completa procesul de aderare”, a spus comisarul. El a cerut guvernului Islandei să ia o decizie rapidă, dacă are intenţia de a redeschide negocierile.
  “Este în interesul nostru, al tuturor, ca decizia să nu fie luată pe termen nedeterminat”, a explicat Fule.
  Guvernul social-democrat, care s-a aflat până acum la putere, a început negocierile de aderare în 2010, susţinând că integrarea în UE ar oferi securitate economică ţării, devastată de criza economică, ce a distrus sectorul său bancar în 2008.
  În alegerile din aprilie, însă, câştigate decisiv de forţeţe de centru-dreapta, Partidul Independenţei şi Partidul Progresiv, au fost percepute ca un vot popular contra aderării la UE.
  Sondajele de opinie au indicat că doar 25% dintre islandezi sprijină integrarea în Uniune.
  Islanda a închis circa o treime din cele 33 de capitole de negociere din acquis-ul comunitar. Şi a aplicat majoritatea legislaţiei pieţei unice europene, ca parte a Acordului Comercial European (EFTA).
  “Nivelul alinierii legislaţiei islandeze la UE este, de fapt, chiar mai ridicat decât a unor state membre”, a spus Fule.

 2. Interesant.

  Ai văzut, totuși, că au fost amenințați să revină imediat la „negocieri”.

  (În urma aceastei organizații criminale, după ce va fi desființată, se va trece la o deparazitare masivă, ca după o molimă grozavă.)

  Să le ținem pumnii islandezilor, noi cei vreo 8-9 milioane de fricoși fraieri (după ce scădem emigrația, minoritarii, bătrînii și copii).

  Apropo, o chestie fundamentală ce ține de drept, pe care se fac că nu o văd tovarășii eminenți juriști, începînd cu „părintele” constituției ce ne-a aruncat în burta fiarei, domnul Adrian Năstase: niciun tratat nu se semnează pe „termen nedeterminat”. Se verifică periodic dacă părțile mai aderă la condițiile (foarte clar specificate – nu e cazul cu ilegalul tratat de aderare la UE) acceptate de comun acord, dacă nu atunci acordul încetează.

  La criminalii ueiști, în ton cu metoda globalistă, tot ce e în sensul dorit de ei se decretează drept ireversibil, tot ce se opune lor e doar temporar.

  1. Păi, dacă ar face referendumuri, n-ar mai pune nimeni botul la făcătura asta iudeo-masonică !
   o mână de evreiaşi ce vor să conducă peste jumate de miliard de nemţi, francezi,polonezi, spanioli, portughezi, români şi ce-or mai fi :mrgreen:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s