Crede cineva că

guvernarea uslistă, cea care a cedat deja ungurilor Ardealul în plan imobiliar, care execută ordinul de regionalizare (=destrămare administrativ-politică) a României cu zel, crede cineva că NU VA DA aurul românesc străinilor ?

Crede cineva că Băsescu și cealaltă bucată-partid aservită colonizatorilor străini va face altceva decît să dea aurul românesc străinilor ? Doar Berceanu a fost ministrul care a inventat această Gold Corporation (atunci Gabriel Resources), un pîrlit de joint venture nord-american pînă la momentul respectiv, prin legea zonelor defavorizate (apărute automat prin închiderea industriei miniere de către guvernul ciorbeților) care scutea de impozit orice „investitor”, mai apoi statul român cedînd, pur și simplu, printr-un transfer „absurd”, acțiunile valoroase (zona Roșia Montană) pe o participare de valoare zero la zone neconfirmate dpv minier (nu știu cum ajunse și astea în laba Gabriel Resources). Am o ură în mine că nici nu mai încap în frază.

Crede cineva că trădătorii NU VOR TRĂDA în acest caz ?

2 comentarii

 1. Sigur vor trăda, mai ales dacă slăbeşte presiunea din stradă !
  Se vede din ce în ce mai clar că toate relelele, nu numai de la noi, dar şi din lume vin de la jidanii infiltraţi peste tot.
  Nişte paraziţi în cojocul neamului românesc de care nu poţi scăpa decât dându-i foc .
  Şi nu numai lui, cojocului, ci şi lumii întregi, care se pare că se află înaintea unui sfârşit iminent . Dar tu probabil că iar o să mă contrazici, apărându-le gesturile demente şi criminale !

 2. Ha, de ce supralicitezi ? Dacă te contrazic ce se întîmplă, ești cu stea în frunte ? Iar dacă le zici jidani îi atingi cu ceva sau scoți în evidență o racilă de-a lor care altfel nu s-ar fi văzut?

  Acum, în cazul României, aici, în interior, la guvern, în parlament sau la banca națională (principalul inamic al românilor) cîți evrei sînt în funcțiile cele mai înalte (teoretic de decizie) ? Se compară cu anii 50, de exemplu, nici gînd ! A, că stau plecați în fața bancherimii internaționale, unde evreii dețin cele mai importante poziții (prin posesia celor mai vechi și influente bănci) sau în fața „diplomației” americanilor sau ueiștilor, de acord, dar trădătorii sînt, de mult prea multe ori, români. Care „au îndrăgit străinii”, în pofida avertismentului-blestem lăsat de poetul național. Această lașitate ieftină ne pierde. Am bănuiala că și prin alte părți e la fel.

  Frank Timiș-ul e evreu, dar e o fațadă, un Dinu Patriciu, un aventurier. Posibil ca în spatele lui să fie tot evrei, dar OMV-ul e evreiesc ? Sau Ruhrgas, EDF, Lafarge, Renault, Henkel, Lukoil (ăsta parcă), oțelul, aluminiul, terenurile agricole din Banat și alte locuri, lanțurile de supermarket, ș.a.m.d. ? La bănci nu mă bag, prea mare șerpăraia. Au luat zdravăn proprietăți imobiliare, generos date (de multe ori aiurea) grație legilor făcute de români trădători. Eu îi vreau pe toți străinii out și deposedați de proprietățile care sînt de drept ale românilor.

  Cîți români reveneau la un Brucan sau un Petrică în 1989? 100 la 1? Cîți erau în securitate sau armată, 2,5 ? Prostia se plătește. Dovadă că plătim. „Fiarele vechi” le-a botezat evreul și le-au părăduit românii.

  Unde era nația română cînd Iliescu îi făcea comisie mincinosului planetar Nevăstuică ? Unde sînt, cîți au habar, de rostul Fondului Proprietatea? Dacă poți să „faci” o nație cu mijloace atît de simple, degeaba te înfurii pe mine. Nu eu sînt curvă de istoric care se întoarce după cum vine banul sau brînciul, nu eu am dat literatura și istoria, ba chiar educația în general, pe mîna Boiilor și Cornelor și Djuvarelor sau altor haimanale. Nu eu umflu cu pompa socitatea civilă, plătită cu un bacșiș de Soros și ținută pe bani grei de statul român ! Nu eu am permis existența rețelei mass-media antiromânești și antinaționale. Nu eu, dar alți români da. Români, de etnie, nu doar cu numele.

  Încă o dată, dacă ne lucrează atît de ușor, ce pretenții avem. Stai să vezi cînd ajung ăștia care au acum 20 de ani la pîrghii !

  Oricum, majoritatea nu înțelege cum e cu suveranitatea, cum e cu neacceptarea „instituțiilor” de teroare civică sau a celor de spălare pe creier, de exemplu. Majoritatea crede că normalitatea e cea de acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s