Da, au turbat.

Se vede.

Ultima comicărie tragică, lansată de gurile de canal mediote, ne anunță că bandiții străini ar putea cere 4 miliarde despăgubiri dacă nu li se dă Roșia Montană pe mînă. Cum ar veni, statului român i se promit cîștiguri de 2 miliarde, iar dumnealor ar vrea 4 miliarde, asta așa, ca amuzament numeric.

Știți ceva, vreau să-i văd pe guvernanții care se vor înhăma să plătească fie și 1 leu bandiților ăștia. Vreau să-i văd, ca să cunosc cum arată sinucigașii.

Oricum, fierbe mustul.

Lăsați deoparte povestea cu cianurile, uitați de strămutări, scoateți-i pe cei cîțiva mineri păcăliți din subteran, domnilor sforari.

Vreți să dați averea românilor din subsolul țării, ați trădat masiv pînă acum, de data asta lumea s-a prins.

Guvernarea USL a fost instalată, a devenit foarte clar acum, pentru a accelera jaful străin asupra României. Cu retrocedările criminale le-a mers, în sensul că lumea nu a înțeles ce ticăloșie s-a petrecut. Cu regiunile nu prea le-a mers și au pasat-o, deocamdată. Cu aurul nu le merge.

Nu trebuie slăbită presiunea nicio clipă. Chiar și medioții ezită, se încurcă, nu știu cum să mai prezinte lucrurile ca să nu pară odioși, deși doar reclama difuzată în favoarea bandiților le aduce sume mari de bani.

Ne aflăm într-un moment hotărîtor. Cu toate riscurile, dacă nu punem acum piciorul în prag, atunci să ne pregătim bocceluța, că țară nu vom mai avea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s