România amnezică

Ați uitat, compatrioți ? Gata, dacă au trecut cîteva luni, vreo 5-6, deja ați uitat ?

Cînd a trădat interesele românești prin legea „retrocedării”, Ponta, șeful guvernării usliste, ne șantaja cu amenințarea mincinoasă conform căreia, dacă nu recurg ei la trădare, România va avea de plătit 8 miliarde de euro „despăgubiri”.

Nici nu se obosesc să modifice scenariul. Sau nu pot să iasă din tiparul, probabil verificat psihologic, la care apare o dorită reacție de tip pavlovian. Nu ne curg balele de plăcere, dar ni se strîng bucile de frică, n’așa ?

Bă, bandiții jefuitori, veniți aici din toate zările, nu plătesc niciodată despăgubiri pentru generațiile de români sacrificați pe altarul lăcomiei lor bestiale ? Se pare că nu.

Au desecretizat. Aiurea, mint de sparg ! Sînt disperați, vor doar să inducă senzația de „inevitabil”, de „bătut în cuie”. (en passant : Cică trebuie să plătim noi infestarea ecosistemului făcută de bandiți. Ei, asta-i, lasă că dăm noi cu mătura, voi țineți-vă mai departe, că are bățul lung).

Cine îi va opri pe pontobăsiști să meargă pînă la capăt cu „proiectul” Roșia Montană ? „Proiectul” care trebuie, neapărat, să dea străinilor aurul românesc. În cazul lor, frica de stăpînii străini pare mai mare decît față de reacția poporului… lor.

P.S. Exemplul perfect de disperare și turbare l-am avut în seara aceasta: Mugur Ciuvică. Greu de depășit. Ce șobolan !

P.S. 2 (cu lehamite) Trebuie să fii liberal ca să poți bate recodul de viteză la lichelism. Cît au fost cu țara, 3 zile ? Bine. Nu îmi făceam iluzii cu ăștia. Vai de capul lor !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s