Soros veghează

Ne explică un vehement C.Pîrvulescu, omul ong-Soros prin definiție, cît de autentice sînt manifestările de stradă „ecologisto” -„indignați” (în sens de reacție globalistă la… globalism – după modelul diferitelor acțiuni prin care grupurile ongiste organizate au deturnat manifestații de stradă, inițial, apoi au alungat oamenii cinstiți care ar fi putut alege alte priorități sau pune altfel accentele decît ofertele la pachet furnizate de agenții globaliști), cît de neaoșe. Atunci treaba stă exact pe dos, C.Pîrvulescu fiind un turnesol perfect.

De țintit, țintește însă în altă direcție, are ordin să încerce (împreună cu restul similarilor săi) încălecarea nemulțumirii populare sub o altă întruchipare a societății civile de tip Soros. Vehemența e dată de posibilitatea, reală, ca de această dată lumea să se scuture de paraziții ăștia antinaționali.

1 comentariu

  1. Stau io si cujet… acum ca guvernul SUA nu mai are bani, deci nu isi mai poate permite atatea „ONG”-uri in Romania, o se le privatizeze? Adica o sa le preia Soros & Co si pe cele „de stat” pe langa celelelate? Sau va trebui sa le finantzeze guvernatorul Romaniei? 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s