Ave, Aberator, morituri te salutant

Cu degetul mijlociu îndreptat în sus.

După Ponta, vînzarea acțiunilor statului la Transgaz, Nuclearelectrica, etc, reprezintă investiții străine. Nu, el nu e idiot, idioți ne crede pe noi.

Într-o încercare de numărare a steagurilor lui Pristanda, cu scopul de a justifica aberația lansată, mai an, conform căreia ar intra 10 miliarde de euro investiție străină pînă la sfîrșitul lui 2013, se poate arunca orice, cum ar fi și o datorie a Rompetrol sau promisiunea, tot veche, a unei investiții făcută de cumpărătorul lui Rompetrol.

Bine, dacă merge, la plesneală, să bagi la investiții străine deposedarea statului român de acțiuni la propriile firme, profitabile și ridicate de la zero de același stat român, de ce să nu mai arunce o aberație logică (în logica comună, a normalului, nu a lumii cretinizante pe care vor să ne-o construiască, pentru început, în minte) prin care să se laude că va absorbi 80% din fondurile ueiste destinate, pe hîrtie, provinciilor dezbinate moldo-vlaho-bănățeano-dobrogeano-harcovmureșice+Ilfov ?

80% !? Animale bolnave, ar fi zis Breban, dar nu știu dacă se gîndea la cimpanzei.
80% !? e un succes !?

Atunci de ce [organul reproductiv feminin pe linie genealogic ascendentă, carevasăzică originar] voastre de mîncători de [produs al organului expulziv dorsal] ueist mai pomeniți cifra corespunzătoare lui 100% cînd 80% ar fi un triumf ? La ce altceva folosește 100% decît pentru a aburi mulțimea ? Mincinoși abjecți ce vă pierdeți în propriile minciuni tembelizatoare. Nu de proști, de slugi arogante cu stăpîn forțos la spate.

2 comentarii

  1. În tzara de dincolo de neguri, aberatzia a ajuns peste noapte realitate cotidianã. Un coshmar ce nu se mai terminã. Ziua marmotei, iarã shi iarã, versiune horror. De ce fras nu mã ascultã, shi nu mã ia în serios, nimeni?! Cînd v-am spus cã solutzia e înfiintzarea shcoalelor profesionale sniperi (adeca trãgãtori de elitã), shi a împrumutului de la fondul de ztat, pe termenn lung (10 ai’ minim) pentru achizitzionarea primei arme (de preferintzã 12.5mm, ori calibru’ 50/50 mericãnesc, chit cã shi un Dragunov 7.62 „lung” ar face treaba) cu lunetã (noa, asta-i esentzialã; recomand cãlduros Leupold, nu punetzi botu’ la chipenii!) – shi dacã-i bal, hai sã vedem cum fug tii-kaloshii în zig-zag. .
    Dacã n-o facem noi, or s-o facã ei, shi într-o bunã zi ne trezim cu armata romãna înlocuitã, peste noapte, de mercenari azeri angajatzi de Executive Ressources. .
    Noa, ei ori noi? Pãi hai, cã-i miezu’ noptzii fãrã cinci, nu mai e vreme de pierdut!

    „If they could kill, they probably will/In games whitout frontiers…”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s