L-au „agresat” pe culturnicul șef

Ce să-ți spun !

Nea Caisă, mare propagandist al proiectului GRGC de jefuire a aurului românesc, foarte elegant (sau prețios, depinde) prin tocșourile studiourilor de televiziune unde arde degeaba banii statului azvîrliți pe salariul său de ministru, altfel foarte vitriolic cu românii prin filmulețe youtubice mai vechi, tocmai a fost agresat.

E a doua tentativă, prima ar fi fost atacul, care a fost sau nu a fost, cu ouă, care erau sau nu erau stricate, sparte de caldarîm. Între timp, cineva s-a străduit să pară mai autentic …ăăă… „atentatul”.

Bine, l-au agresat. Eu zic să părăsească fotoliul ministerial cît mai cu grăbire, nu te joci cu „pericolul” legionar, neo-legionar sau cum o fi botezat în schema „complotului” livrată mass-medioților. Uite unde se ascundea noul I. G. Duca și noi nu știam. Pînă acum !

Aștept „dezvăluirile” cu privire la „conexiunile” „atentatorilor”.

Mă dor buricele degetelor de atîtea ghilimele pentru, deocamdată cel puțin, o minoră, poate chiar ridicolă, paranteză diversionistă. Nu m-ar mira să capete mai multă atenție decît fleacurile cu aurul, gazele de șist sau alte bogății pe care le dăruim străinilor. Ce alt scop ar putea servi ? Multe farfuze prin lumea noastră !

Ce să-ți spun !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s