Lege pentru întărirea șerbiei

Bandele usliste vor da o lege de cedare absolută a resurselor naturale pe mîna străinilor. Lege unitară, clară, de acceptat fără crîcnire.

Pretextul Roșia Montană e folosit pentru înnoirea și întărirea șerbiei în România. Mai ales că vin americanii cei mari acum, nu hoți mărunți anglo-canadiano-timișeni. Legalismul colonialistului american pretinde reguli mult mai ferme pentru colonie.

Vor profita, desigur, și haimanalele ueiste, oricum îmbîrligate transnațional cît se poate. La limită, orice străin, inclusiv ruși sau chinezi, va putea profita de pe urma politicii porților deschise vraiște. Sigur, în mod real, doar americano-ueiștii vor lua caimacul, ca și pînă acum. Important e ca nu cumva averea românilor să rămînă românilor.

De azi înainte mă piș absolut pe ecologismul canaliilor și idioților plătiți sau prostiți de globaliști. A fost și rămîne o prosteală cu singurul scop real de a deturna atenția de la jaf și de a diviza suplimentar oamenii. Unii au exploatat inteligent chichița, dar dacă nu adresezi adevărata și crunta problemă, cea a deposedării românilor, nu rezolvi nimic, cel mult tragi de timp. Tot așa, cînd ne-au distrus și înstrăinat industria ne amețeam cu micile întreprinderi și cu „lupta de guerilla” inteligentă prin mici inițiative private. Și au trecut cu buldozerul corporatist peste noi.

Legea șerbiei va prevedea niște rahaturi de cerințe ecologiste, de genul – lacul cu cianuri să fie pudrat cu Coccolino, DAR va consfinți statutul de slugi al românilor prin jefuirea resurselor extrem de valoroase ale țării pentru un bacșiș. Bacșiș de 6%, nu de 4%, ceva de genul acesta. O mizerie. O crimă.

Între timp, literalmente de la o zi la alta, amenințările cu represiunea se înmulțesc, după înscenarea în care s-a implicat culturnicul-șef. Întîi Ponta, acum ministrul de interne. Nu sîntem tîmpiți, înțelegem. Voi nu înțelegeți.

Bine, începeți voi, luați-vă la bătaie provocatorii și pe cei prinși nevinovați la mijloc. Dar după aceea ?

Tic, tac…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s