Trebuie să avem „liniște” pe aici, tovarăsi !

Hundreds of U.S. troops will deploy to Romania next year

Mi-a plăcut și partea cu  „as a part of the agreement, the U.S. has agreed to give Romania permission to purchase 12 F-16 Fighting Falcons from Portugal”. Ne-au făcut un favor, vai, vai. Ce galanți !

Sînt curios cît de mult va fi bitch slapped Ponta, în calitate de prim ministru al României, nu de particular cu ce gusturi vrea mușchii lui. Pentru că așa procedează. Le faci un serviciu, ăstora sau altora ca ei, pentru care ar trebui să manifeste un minim de atitudine prietenească și, imediat, se activează o turmă de jeguri, inclusiv politice, care va sări cu gura, cu acuzațiile și cu pretențiile, sub orice pretext. Jeguri de la ei, urmate, la un pocnet din degete, de jegurile cumpărate de aici.

Vă dați seama că, de acum încolo, „extremiștii” locului vor periclita echilibrul planetei dacă îndrăznesc să chițăie ? În plus, agenții rușilor vor fi descoperiți sub orice piatră, pardon, în spatele oricărei acțiuni de protest sau luări de poziție care încearcă să apere interesele țării. Ca și pînă acum, dar cu isterie mediatică și politicianistă la pătrat.

Ne-am întors în anii ’50, unde locul uniunii sovietice îl ține uniunea europeană, iar pe cel al armatei roșii, legiunile imperiale americane. Planul Valev (regionalizare îi zice acum) va reuși, de această dată, iar sovromurile (acum corporații transnaționale) vor funcționa la nesfîrșit. Cu rușii măcar era fixată o limită, ca reparații de război, chiar dacă a fost încălcată cu mult.

Acum… sîntem criminali fără bască care trebuie să stea în genunchi, cu cenușă pe cap, plătind despăgubiri și „restituind” ce-i al nostru, în vecii vecilor. Mai eficienți agenți ruși decît ueiștii și americanii nu se poate.

Păcat de noi, dar poate că ne-am încheiat rostul ca nație. Păcat !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s