Ponta – tupeu infernal

Auzi la dumnealui (legîndu-se de celălalt, de al său alter ego = Băsescu): „Problema nu este cine merge la Consiliu [ueist], că merge preşedintele, merge prim-ministrul, problema este dacă acolo te baţi pentru România sau dacă acolo vinzi România„.

Mda, o pot vinde amîndoi și aici, asta și fac, nu trebuie să voiajeze.

Cît tupeu poate să încapă într-un om ! La doar două zile după ce guvernul său a bătut palma cu jefuitorii pentru a înstrăina producția și distribuția de energie electrică !

4 comentarii

  1. Mulțumesc. Tu întotdeauna mă onorezi de ziua numelui.

   La mulți ani pentru cei (foarte mulți) cu numele de Mihai sau Gabriel și ale lor (tot multe) variații !

 1. Am dat astazi peste acest apel:

  „Oameni buni, ieri ne-a scapat ceva foarte, foarte grav! Au trecut prin Senat (se pare ca ajunge si la Camera Deputatilor) noua lege a exproprierilor. Va rog sa ascultati! Legea corporativizarii finale a Romaniei. Pana acum au vandut ce era al statului, acum executa si cetatenii. Practic, ce se dorea prin legea pentru Rosia, acum se aplica pentru toate proiectele. Companiile vor face despagubirile, in cuantum calculat de ei (nu ca pana acum, de catre stat). Mai mult, legea vine si cu noutati, plata nu se va face doar in bani…deci vom avea exproprieri cu plata in natura! Alta prevedere draguta, care ne arata ce proiecte marete au baietii in minte: stramutarea localitatilor (pentru cine nu stie, cei de la Izvoarele asteapta decizia de stramutare) este facuta de companii, care, vezi doamne, au obligatia sa le faca si infrastructura necesara (deci nu numai case, ci si biserica, scoala)! Multumim statului ca se gandeste la noi!”

  Incredibil!!!

  1. Bantustanizarea României, urmată de depopularea și modificarea proporției elementului etnic românesc pînă acolo unde să nu mai poată pune probleme. O evidență, dacă vrem să înțelegem de ce nu se creditează nicio activitate economică de substanță, de ce există această nebunie a „descentralizării”, de ce se sabotează sistematic speranța, fie pentru cei de aici fie pentru cei plecați și care s-ar putea gîndi să revină în țară. De asta există legi de „reparații” fără limită și tot în natură, de asta se fac că nu înțeleg ce dezastru va fi după ce străinii vor avea dreptul să cumpere terenurile agricole.

   De asta se distruge statul românilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s