Coup in Kiev

Bun articol.

Printre multe alte lucruri interesante :

„Rice is completely wrong: the present borders of Ukraine no more represent a real nation than do the borders of African states set by nineteenth century European colonialists. The boundaries of the „Ukrainian Soviet Socialist Republic” were established by Lenin and Stalin, and included a preponderance of Russian-speakers in order to quash any remnants of nationalist sentiment. The great irony here is that Washington and the Ukrainian protest leaders are holding up this arrangement as somehow sacrosanct.”

Noi am semnat un tratat cu Ucraina pentru că, n’așa, NATO ne impunea să asigurăm stabilitatea în zonă, ca o condiție pentru a fi primiți în NATO. Acum, NATO (indiferent cui prodest… = cine profită de pe urma crimei, operativ sînt toți băgați pînă la gît în lovitura de stat, și americani și nemți) dă o (nouă) lovitură de stat în Ucraina, generează o instabilitate extremă, iar noi ar trebui, probabil, să punem pieptul și buzunarul la apărarea integrității statului care deține (ca moștenire de la URSS !)  Bucovina de nord și sudul Basarabiei.

În plus (vai, ce coincidență !), șeful grupului etnic german, pardon, forumului democratic german, agentul neamț pe față, Kurt cel Scurt (de maniere și de vorbă – pentru că stăpînește prost limba română sau pentru că o disprețuiește prea mult), ar trebui să fie co-prim ministru, în așteptarea ca pe jar de pînă la iarnă, cînd ar trebui să devină prim ministru plin sub „președintele” Crin. Sictir !

Mai soft, mai oblic, mai cu dus și întors, se întîmplă și un coup in Bucharest. Dar de ce am accepta și jugul neamțului ? Poate e cazul ca lovitura de stat din București (via Sibiu) să eșueze. Ce-ar fi, ipotetic vorbind, n’așa, ca PNL-ul să fie scos în afara legii, dacă tot se poartă moda asta cu învinșii ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s