Ce bîlci jegos !

PNL se dă deoparte, supralicitînd cu agentul K. PSD „forțat” de împrejurări îi aduce pe udemeriști, aceiași care trebuiau aduși imediat după alegerile parlamentare, aceiași pe care Ponta, conform acordului PSD-PNL-UDMR din noiembrie-decembrie 2012, i-a anunțat în minutul 32 (ora 21:32, la 21 se încheiaseră oficial alegerile). Antonescu-PNL, în urma reacției neașteptat de brutale a românilor, s-a făcut că plouă. După un an și un pic, UDMR e adus la guvernare. Pasul următor ? PNL revine la guvernare alături de PSD și UDMR.

Înțelegem de la Ponta că, orice ar fi, UDMR rămîne la guvernare pînă în 2016. Ceata de mici robo-sorosi care trebăluiesc de zor pe lîngă Antonescu-PNL plescăie mulțumită, iar „patrioții” din PNL se pot indigna moderat. Să-i lăsăm să creadă că_capitalizează electoral pe cartea apărării națiunii față cu balaurul udemerist, ascuțind de zor la paloșul forjat la Sibiu. Întrebări, mirări, fete mari ?

Președinte ? Probabil un penelist, dacă PNL se grăbește să revină, probabil după alegerile pentru „parlamentul” uesit.

Semnale mai mici ? Ponta e cu americanii, Antonescu cu nemții. Ei, ce să-ți spun ! Tusea sau junghiul. Ponta a evoluat, nu-l mai plimbă pe Wesley Clark, apelează la fetișul tinereții tehnocrate și pune o neaoșă americanizată la…  finanțe (incredibil cînd îl ai pe Florin Georgescu !). Antonescu nu a evoluat. Evident, nici unii nu sînt cu nemții sau americanii, sînt cu cei de deasupra americanilor și nemților, cu globaliștii. (Apropo, lăudatul de Ponta, cel mai tînăr premier al UEuropei, băiatul din Italia, înțeleg că are drept model pe Tony Blair – vai de macaronari !)

Destrămarea României continuă cu pași mici, prin cedări clare, treptate, eșalonate față de comanda externă transmisă prin gura UDMR. Să nu ne facem că nu înțelegem că Ucraina a pierit pe mîna partidului regiunilor, regiuni conduse sau arendate economic baronilor de acolo.
––

Stindardiada lui Dragnea obligă (mai ferm, cu ură, în disperare, toate la un loc ?) arborarea steagului organizației supranaționale UE. Adică impune abandonarea suveranității naționale la acest nivel simbolic.

Treziți-vă români ! De preferat înainte ca imnul național, ce vă cere același lucru, să fie înlocuit cu recviemul, fie și al lui Mozart.

5 comentarii

 1. Radu Humor
  martie 3, 2014 la 4:25 pm
  Păi, politică mai de Maidan,(ca şi fetiţe dulci 😉 )” ca-n Bucureşti, în toată lumea nu găseşti”!
  Până la urmă, sunt convins că pe români doar ieşirea masivă în stradă îi mai poate salva. Pe cei vinovaţi de situaţia dezastruoasă în care i-au adus, în doar 24 de ani, poate doar elicopterul !
  Mai bine zis, elicopterele !
  Sau mă rog, în caz că nu-i decât unul, în care binenţeles n-ar încăpea toţi, mai rămâne varianta cu închisorile:roll:
  În care s-ar mai găsi locuri. Binemeritate !

  Comentariul tău e în așteptare.

  P.S.
  Referitor la temerile lui Adrian Năstase, ca luptele de pe Maidanul ucrainean să nu se mute pe cel de la Bucureşti- RO…

 2. Ha, pentru comentariul în așteptare. M-am inhibat.

  Nu știu ce s-ar alege. Ieșitul în stradă natural, popular, masiv ține 1-2-3 zile. În ziua 1, înainte de ora 18, se vor forma cozi la bănci să-și retragă banii. Cozi degeaba, deși de înțeles.

  Stabilitatea nu s-ar obține din stradă. Ar trebuie o operațiune mai precis coordonată decît se poate imagina omenește. Cu cine, cu ăia de s-ar bate pe locul în elicopter?

  Ok, vor fi fugăriți mulți.Și după aceea ? Dacă trebuie să trecem prin dezastru, vom trece, de ieșit mă tem că vom ieși doar din întîmplare, dacă va vrea Dumnezeu.

  Uită-te la ‘telectuali, te îngrozești, sînt zero politic și, oricum, mai trag încă mîța de coadă sau sînt prea orgolioși, își ascund gaura din ciorap și petecul din fund, dar rămîn liberali (în sens lărgit), toleranți (să se murdărească alții, nu ei) și indignați dacă nu se respectă civilitatea (mai ales față de trădători mai citiți). Foarte frumos, civilizat și sinucigaș. Strada lor e doar plimbare la șosea, pe vreme bună și cu ochiul la facebook pentru a-și confirma că se află în acord cu restul ca ei.

  Nu, nu văd nimic la orizont. Nici nu trebuie, îi las pe optimiști. Dacă n-au dreptate, poate schimbă realitatea prin încrîncenarea în speranță, probabil singura încrîncenare ce nu poate fi condamnată. Speranță curată, fie și naivă, nu una prostească, de jucător la cazino.

   1. Ai dreptate, ar fi fost de ajuns o singura linie:

    format C:

    😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s