Se putea fără UDMR

Înțelegem că PPDD ar fi fost/este dispus să sprijine guvernul Ponta. Se vede cu ușurință și motivul pentru care ar face-o, ca să nu rămînă fără parlamentari, racolați încet-încet. De ce nu a vrut și nu vrea Ponta-PSD să ia în considerare această variantă și să-i mai lase pe udemeriști pe tușă o vreme ? De aia.

Nu cred în viitorul PPDD, prea e vulnerabil și heterogen. Cineva însă va umple locul ce revine electoratului naționalist, populist (așa li se zice celor ce nu vor statul slugă permanentă a corporațiilor), suveranist (cei ce consideră o prioritate fierbinte blocarea transformării UE în SUE).

O palmă serioasă s-ar putea da partidelor aservite intereselor antinaționale prin absenteism total la așa zisele alegeri pentru „parlamentul” ueist. Cei ce nu au stare și vor morțiș să voteze ar putea alege, dacă există, un candidat român care să nu fi aparținut niciunuia dintre partidele vîndute, cu atît mai puțin un traseist. Dacă există posibilitatea, atunci să fie ales un independent. Nu am îndoială că, astfel, prea puține voturi s-ar îndrepta înspre exotici eco-LeBeGiști, anticreștini și pro-ueiști feroci (oricum vor fi destui dintre aceștia pe listele partidelor acceptate de străini).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s