Trădarea la români

Bine le-a făcut Băsescu PeSeDeilor ! Vreți guvern Ponta 3 ? Ok, scrieți cu mîna proprie mărturisirea de trădare. Eu și Crin sîntem prea șmecheri și prea sadici ca să nu vă scoatem pe post de scut. Ia luați voi scuipatul, oprobiul și ciomagul peste scăfîrlie, imbecililor !

Partidul herebenciucilor a scris-o, cu seninătatea autistului vesel. Războiul steagurilor e doar un amănunt, trădarea de neam de acolo este mult mai cuprinzătoare.

Acum înțeleg mai bine și (aproape) unanimitatea PeNeListă la votul de retragere, după circul-înscenare cu agentul K. PNL face pasul lateral pentru a rămîne varianta de rezerva după ce PSD va intra în horcăială. Asta o cred ei. Probabil, la nivel de herebenciuci – la PNL se numesc altfel sau nu se numesc de loc, fiind individualiști, mă-nțelegi, dar se recunosc între ei – schema cu agentul K și eliberarea scenei pentru UDMR a fost stabilită și executată cu precizie.

Conform principiului vaselor comunicante, zeama trădării se redistribuie pînă se egalizează nivelurile. De la PSD la PNL și invers. Al treilea vas, PDL(+MP+…), e acum țăndări, dar se peticește de zor la el, poate, poate va fi gata pînă-n iarnă.

Eu sper că vor plăti. Guzganul de tip hrebenciucic (bag aici toată putreziciunea antiromânească din toate partidele vîndute străinilor), mai periculos decît șobolanul gri venit din Asia, cel care a adus ciuma în Europa evului mediu, bănuiesc că se va întîlni cu un hîrleț (sapă, cazma – la alegere, după regiune) înfipt adînc între fălcile hrăpărețe. Răbdarea, fie și răbdarea la români, are o limită.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s