Altă crimă anunțată de către slugile PSDiste

Distrugerea capacității de producție pentru apa grea.

S-a mai încercat, în urmă cu mai mulți ani. Atunci nu s-a reușit. Acum, cică, dacă nu construim încă 2 reactoare nucleare, trebuie să renunțăm la producția de apă grea. Cele 2 reactoare existente vor funcționa cu… apă grea, evident, doar că nu va mai fi românească. Locurile de muncă ce vor fi lichidate prin acest act de trădare nu sînt orice fel de locuri de muncă, iar sistemul complex (includem educarea, specializarea, antrenarea) din care face parte și această componentă este unul de importanță strategică majoră.

Nu cred că producerea apei grele în România ar fi trebuit să fie rentabilă în sine, ideea de bază era aceea a realizării integrale în țară a aproape tuturor elementelor necesare tipului de centrale nucleare pentru care am optat. Astăzi…

Îmi dau seama cît de penibil și jalnic (idioții de azi ar folosi, greșit, cuvîntul patetic) sun dacă întreb: români, chiar nu vă apucă disperarea ?
––

Nu voi uita de jigodiile PNListe, la fel de vinovate și lașe ca și banda PSDistă cu care se află într-o complicitate deplină cînd vine vremea să execute ordine antinaționale.

O paranteză interpartinică. Nu mă interesează ierarhiile din cele 2 partide trădătoare de țară, nu mă interesează că unii sînt hrebenciuci înrăiți și învechiți în ura antiromânească. Ceilalți, oile, obosiții, micii șmenari, marii șmenari, îngîmfații, fricoșii, cuminții sau naivii sînt la fel de vinovați. Vine un moment în care nu te mai poți autoamăgi. Dacă o faci (sau te faci) devii la fel ca hrebenciucii. În general, există consecințe pentru faptele tale, mai devreme sau mai tîrziu. Cine nu crede, n-are decît să aștepte și se va lămuri. Matematic.

Revin.

Priveam, de această dată cu amuzament, strofocarea cu clăbuci a lefegiilor din mass media occidentului la unison cu maimuțoii politici cum că, vai, nu e democrație în Crimeea unde parlamentul local a votat cu 90,7 % (78 la 8) ținerea unui referendum care să decidă fie alipirea la Rusia fie o largă autonomie în cadrul Ucrainei.

La individualiștii PNLiști s-a votat în proporție de 95% aducerea UDMR la guvernare, ridicarea barierelor construite prin votul masiv de la alegeri și deschiderea drumului pentru aplicarea programului maximal de distrugere comandat din afara țării.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s