Faceți loc, Soros e pe primul loc !

Crin și-a răsfirat PeNeLe, jumulindu-le din nou.

Biroul politic al mult stimatului secreționar (de platitudini) general l-a îndepărtat de pe listele pentru ue-„parlament” pe Mircea Diaconu pentru a face loc Hellvig-ului, omul lui Soros despre care aminteam, recent, pe blog. Mircea Diaconu a fost înlăturat sub un pretext subțire oferit de ANI, altă agentură împănată cu influență Soros (e suficient să amintim de mămica ANI, madam Mona „Ana Pauker” Macovei).

Weber, Hellvig și consoarta-partener a bretonului Crin = jumătate din locurile pe care le va ocupa PNL în bîrlogul continental al globalismului. Iese un român, intră un sorosel.

Votați Crin, votați Soros ! Trăiască (u)Europa fără națiuni și fără țări !

O bătaie de joc !

Singura reacție de demnitate ar fi întocmirea urgentă a unei liste cu candidați independenți pentru a reduce numărul agenților globalismului pe care partidele acceptate de către străini (partide aservite) se întrec să-i înghesuie pe locurile eligibile.

2 comentarii

  1. Ba da, foarte mulți care nu-s evrei (sau vrei să faci diferența aia, vorba unui evreu, „printre evrei sînt și mulți jidani”, unde „jidanul” preia toată partea cîh, dacă tot insiști să-i „botezi” așa). Pe mine mă enervează că nu avem o poreclă-insultă specifică, ca „jidan” sau „bozgor”. Așa că ne-am trezit cu „țigan”, poreclă pe care nu o putem schimba în renume.

   Cei 95% din șefia PNL care au votat intrarea UDMR la guvernare sînt mai vinovați ca neamțul care nu s-a ascuns vreodată. La fel și turma din PSD care joacă după cîntecul hrebenciucului. Nu au scuză.

   Cum nu are scuză naționalistul care acceptă să fie învecinat cu „ultra”-naționalistul (ce-i aia!?). La cît timp pierde să se contreze cu „acuzatorii” nu mai apucă să facă nimic în planurile care contează.

   Mafia e mafie, structurată etnic/religios sau nu, are un cod, un set de reguli, o ierarhie, resurse și mijloace specifice de acțiune. Mafiile cele mai periculoase generează ideologii și curente-moft intelectuale. La care se aderă ! Așa este și cu globalismul, ultima întruchipare a internaționalismului antiuman și anticreștin.

   Cînd sistemul de operare devine tot mai vizibil, evident că încrengăturile fundamentale sînt sesizate mai repede. Cum ar fi controlul majoritar asupra punctului zero, originea sistemului de putere bancheresc, acolo unde se generează „hîrtia” de către entități private pentru a fi „împrumutată” cu dobîndă de către state.

   De ce acceptă poporul funcționarea isăreștilor ca interfață de transfer direct din buzunarul public ? Nu am un răspuns, chiar nu înțeleg. Partea cu selectarea preferaților de la capătul țevii o înțeleg însă foarte bine. Dacă risipești slugile se prăbușesc și stăpînii. Un cîmp de bătălie pe care nu-l poate domina discreționar nimeni.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s