De asta e PSD-ul number one

Pentru că e un partid culant, un partid care înțelege și respectă romantismul.

E simplu să-ți pui nevasta/partenera/fiica pe listă, pe loc eligibil, of course, dar cît de înălțător să plasezi pe Julieta timpurilor noastre (și a ultimilor 20+ ani) în capul listei ! Ei!?

Citiți și plîngeți CrinKlaus, Băselu, Blaga, Boc (Boc!?) ! Numai un partid altruist, numai un partid euroatlantic și panregional poate găsi tăria (de caracter, bineînțeles) să o pună pe logodnica locotenentului francez… corectăm imediat: iubita mostly internetică, dar atît de înflăcărată, a generalului cu 4 stele american pe primul loc. Numai PSD înțelege, numai PSD nu vrea să rupă idila, numai PSD scurtează distanța cu 2000 de kilometri (atîta poate, dacă răii de la UE n-au pus sediul „parlamentului” în Azore!), numai PSD ajută cu crenguțe pentru ca să nu se destrame cuibușorul de nebunii. Numai PSD înțelege că nu se pot azvîrli novici în arenă, că trebuie experiență, că o dragoste mare se construiește și se întreține, că nu se poate sări peste ucenicia pe lîngă tătucul revoluției băștinase, de la care a sorbit înțelepciune, și nu poate cel care a mințit cu seninătate în consiliul de securitate ONU să plîngă și să sufere pe/după umărul (umărul? fie și umărul) orișicui.

Se mai miră cineva de ce PSD e always number one ?

4 comentarii

  1. As putea sa-ti fac un rezumat, dar poate e mai bine sa iti faci singur o parere. Incearca pe Google sa cauti dupa Corina Cretu Tökes, iar daca ai cont de Facebook, vezi si pe acolo. 😉

  2. A, da. În ue-„parlament” PSD s-a luat în piept cu Tokes, așa este. Eu mă gîndeam la PSD-ul acela care, cînd să-l schimbe pe cel care l-a ales pe Tokes, prin „structuri”, îl pune pe Rus „grupul de la Cluj” ministru de interne, ministru care furnizează imediat cifrele aberante cu privire la numărul votanților, document pe care Zegrean poate apoi să-l invoce ca floarea pentru a decide că Băsescu stă. Atît. Asta a fost tot. Nu Gordon, nu Merkel, nu Barrosso. Documentul citat de CCR, justificarea deciziei, este cel dat de Rus.

    Am conturi ultrasecrete de feisbuc. Aproape elvețiene. Nu pot să le expun.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s