crinulisme

Extrem de jegos acest Crin „Soros” Antonescu.

Comentez pe scurt doar diversiunea Blănculescu.

Individul e un mercenar. Își asumă cu seninătate, mimînd însă trăirea, tot felul de cauze. Nu-i pasă dacă va fi infirmat, detestat sau expus, înfierat (în stilul care se poartă azi, cu haita de mass-medioți decerebrați hămăind la lună). Un tip util, în definitiv. Acum s-a trezit să emită un adevăr banal, accesibil oricărui intelect, anume că sîntem o țintă sigură pentru Rusia în cazul unui conflict major. Logic, pînă aici nimic de comentat.

Se trezește însă din baie, ca din întîmplare, dar vigilent-vigilent, CrinKlaus (Klaus se asociază inevitabil și pentru efect sonor). Dă în Ponta, normal. Deschid o paranteză. Dacă nu s-a observat pînă acum, acest Crin Antonescu e o plastilină. Acum a încăput pe mîini mai viguroase și e modelat cu frecvență mare în tot felul de forme. Închid paranteza. Atacul la Ponta (mai larg) va trece. Pînă la următorul. Și tot așa.

Povestea cu Blănculescu va mai avea cîțiva pași. Cînd respectivul a deschis gura a comis, deliberat, primul pas. L-a preluat imediat CrinKlaus și l-a ridicat în atenția publică. L-a preluat apoi și dubiosul Dragnea, minimalizînd spusele blănculesciene, dar accentuînd, în fapt, băgarea acestuia în seamă.

Următorii pași sînt speculații din partea mea. Blănculescu va pleca. Se va descoperi un interes, real sau doar sugerat, legat de ceva afaceri cu ruși sau afaceri ce ar duce spre Rusia. Se va asocia în mentalul colectiv spusa lui Blănculescu, absolut logică, cu agentura rusă. Dacă e conexiune rusă, reală sau inventată, atunci logica nu mai e logică, adevărul nu mai e adevăr.

Schemă clasică la care s-au pretat deja (pentru că nu pot fi suspectați că nu înțeleg în ce joc s-au prins) 3 inși: Blănculescu, Antonescu și Dragnea. Inși de evitat.

Crin „Soros” Antonescu e jegos pentru mult mai multe chestii. Sper să fie ales președintele României. Și să-i pună pe Chireac prim-ministru, iar pe agentul K rege. Nu-i merităm, dar ne vom strădui „cu toată dragostea”, șmecher șablon verbal de București, la modă, plăcut inimii de Chireac. Și cu toată sincera sinceritate asociată expresiei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s