Chițăitul leului penelist

Noi nu sîntem cu Băsescu, Ponta e cu Băsescu ! Tună răgetul de leu al partidului Crin. De fapt, un chițăit distribuit printr-o mînă de anoști – probabil supleanți de rang 3 – trimiși să propage anemic mesajul convolut emis de copia văduvei lui Mao.

Crin se poate alege președinte cu voturile susținătorilor PNL, PDL, PîMP, UDMR… și tot nu e de ajuns. Pe cine tot vreți să prostiți ? Dacă Băsescu (= PîMP + PDL) îl sprijină tacit, discret, ascuns sau cum vrea mușchii voștri, pe Ponta, ce mai sperați ? Nu ajunge Crin nici în turul 2, dacă se mai ține și ăla. Dacă mizați pe nu-știu-ce demascare de pact între Ponta și Băsescu, pe care ați reuși prin argumentația voastră, limpede ca betonul, să o induceți electoratului care să vă poarte apoi, pe valul indignării populare, pînă în poartă la Cotroceni, atunci sînteți duși rău de tot.

Adevărul e că ați sfeclit-o cînd ați mers pe mîna agenturii germano-sorosiste. Acum, dacă nu îi debarcați pe Crin-Klaus și grupul de sorosei, nu aveți de ales, trebuie să mergeți în cîrdășie cu ceata lui Băsescu, la mila lui Băsescu. Toate scremerile chinuite pe care le schițați nu servesc la mare lucru. Știu că mizați pe coloana a 5-a, de la Cluj, și pe hrebenciucul fără țară, dar nu aveți impresia că piesele puzzle-ului se află cam prea risipite de data asta ?

Am mărturie blogul că nu s-a schimbat cu nimic tactica de acum 5 ani. Vreți ca alegerile prezidențiale să se substituie, în fapt, alegerilor parlamentare. Mai grav, voi (mă rog, acei voi care contează) vreți să impuneți aceeași condiție antinațională, cea a premierului nemților, nu neamț, big difference (aș pune și în germană, dacă aș cunoaște-o… großer Unterschiedvoilà, 🙂 ), o condiție extrem de suspectă și imposibil de explicat altfel decît printr-un control absolut, venit din afară, asupra partidului care se pretinde cel mai respectuos cu opțiunile individuale ale membrilor săi. O (aproape) unanimitate (aproape) maniacală… pentru ce, în definitiv ? De ce trebuie, musai, K ? Apropo, nu a fost de ajuns că ați băgat pe gîtul românilor dinastia H ? Mulți dintre voi mai faceți și acum pe regaliștii-H. Ce naiba mai e N la voi ?

Măcar știți ce vreți ? Mai aveți vreun scop în afară de amărîtele alea de puncte procentuale care nu vor salva defel mica întreprindere cînd marii rechini dictează regulile ? Mai reprezentați pe cineva, un interes social, doar clasă de mijloc nu mai există, dacă nu se pun cele cîteva zeci de mii de lefegii storși de vlagă ai corporațiilor ? Nu păreți a ști. Bine că l-ați descoperit pe Klaus.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s