În clar

Conform cretinului (penelist și ăsta, incredibil!) Elvis Săft(ic)oiu, dacă ești eurosceptic, adică împotriva monstrului UE, atunci ești extremist și pro-rus.

Nu prea înțeleg de ce ar fi bine să fii pro-UE, dar e rău să fii pro-rus, care e diferența, dacă tot nu ești pro-România ? Poanta e că, în cazul Ucrainei, și din motive de logică a interesului național, nu ueist, și pentru că nu sînt cretin sau jigodie ca orice lefegiu sorosist, țin cu Rusia. Oftică-te Săftache pînă îți cad neuronii în fălci.

Interesul Rusiei în Ucraina e limpede, dreptul lor de a nu lăsa acest stat artificial, care deține teritorii românești, by the way, să ajungă sub controlul NATO nu poate fi contestat decît în logica imperială globalistă.

Precedentul Kosovo, ambîț 100% occidental, vine acum, după lovitura de stat occidentală de la Kiev, să ne bîntuie amenințător. Pericolul din Ardeal nu vine de la ruși, nu a fost alimentat de ruși, iar presiunile anti-românești spre autonomie vin de la UE, nu de la ruși. Văd că după anexarea peninsulei Crimeea virulența separatismului udemerist nu a scăzut, dimpotrivă, au mai avut loc și niște alegeri neprietenoase dpv al UE în Ungaria, totuși nu se vede niciun semn dinspre UE care să pună stavilă pretențiilor ungurești. Cică Ungaria lui Orban ar fi prietena lui Putin. Cu atît mai mult, de ce permite UE cea antirusă ca tot integritatea României să fie amenințată, dacă Ungaria e coloana a 5-a a rușilor ? Prostii propagandistice sorosiste, bineînțeles. Bune pentru deturnarea atenției.

Dacă replica Rusiei în Ucraina servește României, măcar din dorința americană de a nu avea probleme pe plan militar, atunci am cam avea interes să nu se rezolve criza prea curînd. Nici prea caldă nici prea rece.

Rep. Moldova fără Transnistria se apropie mai mult ca oricînd de unirea cu România, iar ticăloșii sorosisti nu mai pot invoca cu aceeași neagră ură antinațională „necesitatea” federalizarii, dacă tot nu mai pot opri procesul. De ce m-aș simți eu trădător și nu o caricatură ca Săftică, de ce ar fi poziția mea extremistă, dacă doresc revenirea teritoriului românesc de dincolo de Prut la țara mamă, în schimb toți ongiștii pro-UE, care de 2 decenii fac tot ce pot să împiedice reîntregirea teritorială, sînt valabili ?

Interesele UE, Americii, NATO, bancherimii, Ungariei, Rusiei, Chinei, marțienilor sînt secundare celor românești, dacă ești român. După hahalere ca ăsta, ar trebui să mă dau de ceasul morții pentru proptirea agenturii occidentale instalate, așa cum a fost instalată, la Kiev, să mă fac că nu văd ce specimene sînt, să-i curăț din oficiu de toate păcatele,  să apăr integritatea teritorială a unei invenții de stat, ostil României de altfel, și să fiu gata să lupt cu rusul, dar nu pentru a lua ce-i al meu, nuuu, pentru poftele UEiei…

Nu înțeleg de ce ar trebui să mă las înjurat pentru că nu gîndesc ca o slugă de-a străinilor, proastă și mincinosă. Nu înțeleg și nici nu accept.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s