Cioro & Corlă contra Rogozin

Hai, mă, împiedicaților, rîd și curcile de prostia voastră. Ne-am trezit să interzicem survolul, incredibil ! Ca să ce, să rămînă captiv în Rep. Moldova ?

Știm cu toții că e comandă (se confirmă – au cerut-o americanii) și se calcă pe picioare actualii și foștii să o execute, dar chiar așa !?

E greu de spus de pe acum, dar grăsuțul Rogozin (featured twice on conu’ Mișu care l-a remarcat apreciativ de pe vremea crizei libiene) îmi pare să întrunească elementele necesare pentru a fi succesorul lui Putin. Doar că e puțintel mai radical.

Mai stați naibii în banca voastră cu provocările cerute de nulanzi, că tîrîți România în tot felul de situații defavorabile, atît acum cît și pe termen lung !

––

Rogozin postează motivația oferită de autoritățile române unde se citează poziția UE față de anumite persoane sancționate în urma situației din Ucraina. Dar tot el afirmă că americanii le-au cerut românilor să emită interdicția de survol. Pare logic, România se acoperă cu maculatura UE, dar numai americanii pot da ok-ul pentru asemenea acțiuni cu implicații de securitate.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s