UE e stat ?

Cum vine chestia asta ? Un ue”parlamentar” Jobbik acuzat de securiștii unguri de spionarea UE (!?) în favoarea Rusiei. Securitatea unui stat național (cică) acuză un cetățean ungur în numele unei organizații suprastatale (fără atribuții de securitate, cum ar fi NATO de exemplu – chiar și acolo, acuza ar fi valabilă dacă se încalcă legile Ungariei) !?

Trăim într-un fel de maccarthysm întîrziat, antirus, mult mai puțin motivat decît cel original.

Rusia a devenit, în parte datorită acțiunii bezmeticilor globaliști din UE și SUA, un fel de speranță pentru lumea adusă în sclavia mondialiștilor. Cei mai realiști nu speră într-o eliberare, speră doar într-o rezistență de bun simț, cu un mesaj clar. O propunere de lume altfel, o detașare de legăturile otrăvite, o întoarcere la lumea interesului propriu, recunoscut cinstit, de la care se pot negocia acorduri rezonabile, neambalat în minciuna colectivismului actual, să zicem – una dintre ideile care ar putea fi avansate. Posibil ca speranțele să fie nefondate, nu asta e important. Grație Rusiei se vede mai bine ura elitelor occidentului față de turmă, predispoziția lor spre minciuna cea mai abjectă, cruzimea, să-i zic socială, de care dau dovadă. Tot e ceva.

Dacă ar fi desființată aberația „parlamentului” ueist, n-ar mai putea spiona ue”parlamentari” în interesul „dușmanilor”, nu ?

1 comentariu

  1. Din ciclul: Eu am ras cu lacrimi….mai radeti si voi………..

    Ritual initiere in Miscarea Populara……..:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s