Străpungeri multiple

Să mai ascultăm și ce zic „extremiștii”, nu doar „partidele renunțării”.

Da, se poate recîștiga suveranitatea națională. Da, se poate distruge sistemul noii sclavii. Nu doar pentru că o spune Marine Le Pen în urma victoriei în alegerile (altfel) cele mai definitorii pentru sistemul odios. Pentru că toată mizeria artificială, generată de bolnavi ai istoriei și de păcatul afișat cu fală, nu are nicio șansă să reziste, oricîte șuvoaie mediotice se întrec în a spăla creierul omului. Într-un fel sau altul, de la o mică spărtură, azi, de la una mai mare, mîine, noul turn Babel se va prăbuși. Din nou. Cu sau fără existența unui grup(!?) naționalist sau suveranist în arena circului de itineranți absurzi între Strasburg și Bruxelles.

Nu e treaba francezilor sau englezilor să aibă grijă de români, nu e problema lor să le apere „dreptul” de a lucra în țările lor. Doar noi ne putem purta de grijă. Inclusiv prin alungarea corporațiilor franceze și engleze (doar cu numele, de fapt fără țară) și readucerea surselor de generare a averii naționale în posesia națiunii române.

Cine vrea să fie metis ueist, n-are decît, dar să nu tragă nația în ciulamaua urît mirositoare. Politicienii, așa vai de capul lor cum se află, vor trebui să înțeleagă că pot alege femeuia cu barbă… pe riscul lor.

Marine Le Pen încheie așa: „Președintele republicii trebuie să dea acum dispozițiile necesare pentru ca parlamentul să devină național, reprezentativ al poporului și să conducă politica de independență pe care poporul a ales-o”. Vom auzi și la noi un mesaj similar. Destul de curînd.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s