PNLG

G de la german. Sau de la golan. Sau de la gibon. Deși, ținînd cont de riscurile meseriei, mai degrabă de la gonoree.

Biroul politic al peneliștilor se comportă ca o curvă proastă pe care o pocește peștele pentru că nu a produs suficient.

Foarte greu de înțeles supunerea aproape perfectă pe care o manifestă partidul moftangiilor cei mai cei. Sau măcar zona de caimac a comitetului central. Ce le-a pus agentul Klaus în băutură ?

Ce e cu hipnoza asta colectivă, ce o motivează ? Chiar atîta ură „de dreapta” să colcăie în partidul ăsta încît preferă să se facă preș în fața teutoancei cu breton, șefa de vitrină a marii cacealmale continentale reprezentată de Germania, o carcasă, o mărturie a ce înseamnă desțărarea aproape perfectă ?

Greu de înțeles, penibil, umilitor chiar și pentru unul care privește cu dispreț toată mizerabila lucrătură.

Vînzoleala va continua, criza fundamentală care domină sistemul occidental se adîncește și efectele nu au cum să nu se repercuteze în toate planurile, vom vedea multe alte minunății. Ar merita reținut că, pentru cetățeanul de rînd, toată umilirea pe care o încasează pocorele de partid liberal acum, se va răsfrînge într-un comportament sadic, de refulați, cînd vor fi aduși la putere de stăpînul care îi plesnește (bitch slapping) acum. Țineți ciomagul aproape, cea mai bună protecție împotriva valorilor liberalilor mult prea diletanți (sau dilatați!?).

Pe cine poate să mai ajute încă o flegmă în față ? Nu știu, dar dacă se mai trezește măcar un român, e bine venit alături de cei care cultivă cu grijă o iubire fără de sfîrșit pentru toți vînduții.

Încă un lucru. Deja s-a trecut peste cazul Băsescu. Transformarea la lumina zilei pe care o suferă PNL, a doua bismiorkăială, după cea care ne-a adus Hohenzollernii pe grumaz, bate mai departe decît poziționarea alături de docilul merkelian, în fapt, Băsescu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s