Răspunsul corect: Naționalizarea !

Atît, dar nimic mai puțin de atît.

Toate sursele de avuție românești aflate în mîna străinilor, create în România prin munca românilor, posibile datorită existenței statului, sistemului de legi și comunității românești, cele aflate în proprietatea strictă a României pentru poporul român (în cazul bogățiilor naturale), trebuie să se reîntoarcă la români și România.

Toate sursele de profit românești ale corporațiilor străine vor trebui și vor fi naționalizate. Cu despăgubire, în unele cazuri, după banul dat sau investit și după evaluarea corectă a anilor de profit sustras proprietarului de drept român.

Recuperarea statului se va face prin recuperarea surselor de venit. Ocupația străinilor va fi înlăturată printr-o luptă purtată în multiple planuri, alternativa nu există sau se numește moarte.

Naționalizarea: acesta este răspunsul corect pentru cel ce se întreabă cum putem elimina ocupația străină, cu tot cu vechilii aserviți și în ciuda „domniei judecătorilor”, ciuma profețită de sforarii ce trag omenirea în hău.

7 comentarii

 1. Ei, dacă nu şi nu , mai acem şi alte mijloace la îndemână. E drept mai învechite, dar dacă au mers în 1907, de ex. , de ce n-ar merge şi acum ?!
  Puţin îmbunătăţite !

 2. Hmmm… 1907 n-a prea fost un succes, din orice punct l-ai privi. Atunci. Poporul există însă, chiar dezrădăcinat și amăgit în toate planurile, iar toți psihopșii ăștia care se cred semizei, întreg sistemul (global) care se crede perfect, invincibil, suferă din start de un păcat autodistructiv. Problema lor, dar mai ales a noastră, e cît de distructiv poate fi momentul adevărului. Pentru toți.

  1. Ha. Dacă ajungeam la Jilava, acum eram prins (prins!?) cu scrierea cărții de rigoare (rigoare!?). Așa, în aparenta libertate, nu am disciplina necesară, îmi permit să fiu leneș.

   Lăsînd gluma la o parte, devine tot mai riscant să spui ce gîndești.

  1. La un moment dat nu vom avea de ales. Alte formule, mai subtile, nu par să funcționeze. Sigur, ar mai fi „varianta” depopulării și migrării, ca acum. Sper să existe o masă critică de la care reacția să nu mai poată fi controlată/manipulată.

   Americanii… sper să se trezească, altfel nu vom fi decît unul din cele 200 de state teroriste ale planetei. Ei, desigur, fiind campionii și apărătorii libertății.

   Dar ce ne facem dacă se fac ei praf și ne trezim, cam tîrziu, că trebuie să ne reafirmăm dreptul nostru între unii mai feroci, chiar dacă mai puțin tehnologizați?

  2. Deși răspundeam de 1 aprilie (2013) la un comentariu, nu e păcăleală ce susțineam acolo, văd și eu riscurile și prefer rezultate obținute fără să fie pusă în pericol viața omului sau nației. Doar că nu prea văd rezultate, dimpotrivă, văd eșecuri și amenințări noi sau mai mari, iar timpul se scurge în defavoarea noastră.

   Anumite idei sau metode, chiar dacă nu le-a venit timpul, trebuie măcar reamintite, periodic. Mai bine să fie combătute, cu bună sau rea credință, decît uitate sau neștiute, cum ar vrea unii.

   Reproduc din răspunsul meu de atunci:

   „Eu cred în acțiunea tăcută, în acumularea de proprietăți reale prin învățarea rapidă de către cît mai mulți băștinași a regulilor (așa trucate) jocului (trucat la nivel politic și nu numai). Decapitalizarea elementului autohton e un fapt, iar toate țările foste socialiste, care aveau ouăle într-un singur coș, cel al statului proprietar, au fost cele mai lovite prin trădarea de la nivelul politic. În lipsa unei revoluții capabilă de a rezista apoi unui asalt din exterior executat în toate planurile și/sau izolării sufocante, concretul, măsurabilul, proprietatea palpabilă și sursele/mijloacele de venit nespeculativ trebuie să fie ținta predilectă. Dacă băștinașul vede că prinde cîrciuma veneticului să facă și el una și să se dea peste cap să o popularizeze, să joace la deposedare, dur, agresiv, mai ales că nu are spatele celuilalt. Nu e de ajuns, nici pe departe, dar e important să fie cît mai răspîndită o încrîncenare, o dorință de a lupta, de a asimila tehnici noi pe care să le folosești cît mai rapid.

   La fel, vrei să recapeți controlul politic, păi alege-ți oamenii înainte să te trezești cu ei în parlament, filtrează-i tu, depisteză papagalii și alungă-i. Fă 5 partide unde ar putea fi unul, dar ai grijă să colaboreze în secret cine trebuie din ele. Ocupă tu toată gama de oferte politice, altfel îți iau rivalii o felie prea mare din electorat. Joacă tu la toate capetele, indiferent că și oponentul va face la fel. Subminează-i propaganda infiltrîndu-ți oamenii tăi, lăsați în adormire pînă cînd pot acționa eficient, fie și pentru scurt timp. Minimalizează ideologiile altora, accentuează specificul tău, refuză universalismul teoretizat (universalul se constată, altfel e metodă, deci urmărește un scop).

   Educă-ți nația în paralel cu sistemul public, corupt și subminat. Învaț-o istoria corect, nu demitificat, dar nici hiperbolizat. Pregătește-ți tinerii să ducă o viață sănătoasă, să aibă și o pregătire sportiv-militară, să creadă în familia cu copii, să-și respecte bătrînii. Nu ai nevoie de masonerie dacă sînt răspîndite principii sănătoase și criteriile de evaluare se construiesc natural, dar trebuie răbdare, odată ce biologicul a fost salvat.

   Dacă metoda nu merge, dacă ești prea slab pe terenul definit de năvala banului calp și a minciunii repetate pînă la extenuarea țintei, asumă-ți violența, dar și riscul de a fi nimicit. Orice exprimare politică stridentă, care iese din zona interpretabilului (poți fi suficient de abil să spui ce vrei fără să te expui prea mult), care nu face decît să precipite o confruntare cînd tu nu ai forțele strînse și pregătite pare cel puțin ciudată. Mai bine introduci rapid legi cu impact economic, schimbi regulile sau introduci unele noi care să favorizeze pe cine vrei tu, decît să te legi la cap unde nu te doare. Normal că se prinde adversarul unde bați, dar nu are același impact gargara ideologică pe teme economice. Pe de altă parte, dacă ai puterea politică necesară pentru a adopta legi pe placul tău, nu ai de ce să te plîngi. Dacă nu ai putere suficientă, ce obții, concret, prin exprimarea unei dorințe numai bună să te expună unor atacuri și diversiuni greu de parat ?

   Oricum e extrem de greu, dar datoria principală stă față de continuitatea nației într-o vreme în care, să fim sinceri, toate se clatină, inclusiv reprezentarea fiecăruia despre lume.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s