Accept numai bitcoin, yuani, ruble, franci elvețieni

Am aflat că blogării cîștigă bani cu nemiluita. Nu știam ce vacă bună de muls am eu aici.

Se vor repezi unii să arate că n-am audiența blogărilor afiliați la mega-mofturile de media. Ei, și ?

Pare-se, o, tu, biet cititor de blog fără blog al tău că nu înțelegi ce valoros e unul ca mine sau ca Bogdan Oprea, purtător prezidențial. De cuvînt.

Fără noi, blogării, se prăbușește noosfera. Înțelegeți și cotizați ! Sau faceți-vă blog. N-ai blog, nu te ridici la valoarea celui cu blog, care te luminează, devii crispat și constipat. Singura ta salvare, minuscula ta șansă de a te răscumpăra din starea de imediată și gravă nerecunoștință de care dai dovadă e să scoți pitacul. De fapt, mormanul de pitaci. Blogul cu cheltuială se ține. Mai ales cel subțire(l).

Am decis să reduc drastic numărul postărilor, pentru a le spori valoarea. Logic. Nu înțeleg cum de n-am avut revelația mai devreme. Noroc cu blogărul Bogdan Oprea, purtător prezidențial. De cuvînt.

Nu mă lansez încă la 7000 de euro pe postare. Încă. Dar vom ajunge acolo, doar nu credeți, voi, o, cititori de blog fără blog că veți scăpa ieftin. Nerecunoscătorilor ! Cotizați acum, imediat, nu lăsați sentimentul de vinovăție să vă distrugă ! Știți că nu aveți ieșire, priviți-mă drept în blog, așa, accesați procedurile de plată online și eliberați-vă !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s