Ba da, vor veni

Ce porci vînduți se arată a fi toate haimanalele astea politice și jurnalistice.

Uite cum stă treaba, jigodiilor. România se va elibera de sub ocupația străină prin naționalizări masive ale asset-urilor corporațiilor și entităților străine. Cu despăgubiri la valori corecte ce vor fi stabilite de români prin legi date de parlamentul național.

Tot circul diversioniștilor de tip Băsescu sau Rus, care aruncă deliberat pentru haita mass-medioată subiecte pe care să le poată ataca purii și durii de tip Ursu, de exemplu, nu va înlocui, niciodată, elementarul adevăr conform căruia sursele de generare ale avuției naționale au fost acaparate, prin rapt, de către străini, iar această situație nu se poate perpetua indefinit.

Nu mă miră diversiunile pseudo-naționaliste cu puțin timp înainte de alegeri. Întotdeauna se cere astfel, indirect, candidaților să jure fidelitate față de stăpînul străin și să se lege prin declarații publice că ei, niciodată-niciodată (vorba aceluiași periculos Ursu), nu vor face altceva decît să îndeplinească comanda străină.

Nu știu cum se vor desfășura lucrurile cînd va veni momentul eliberării naționale, mă gîndesc că una din variantele posibile poate fi și aceea de tip Mihai Viteazul, care a promis tot ce trebuia promis sultanului, s-a împrumutat de la toți nemernicii ca să-și cumpere firmanul, după care i-a trecut prin foc și sabie, la propriu. Variantă posibil de completat cu dezvoltarea unor lucrări publice tip Vlad Țepeș – refacerea cetății Poenari – la care să fie trimise elita de moft și ciocoimea anglicizată, dar tîmpă, cu tot cu progeniturile lor fandosite. Pot să-și ia celularele și hainele design, desigur, cu drept de utilizare doar după ce-și fac norma zilnică.

Rezum. Naționalizările sînt inevitabile. Mai bine să ne obișnuim din timp, corporații străine și popor român, cu ideea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s