Ponta out, din cauză de Ursu

Pe înrăitul hohenzollernist (așa se zice ?) Ursu îl macină grija cum a strîns Vadim 200 de mii de semnături.

V.V.Ponta, mulțumește-i, tocmai m-a convins să-l votez pe Vadim.

N-a reușit Badea cînd își exprima ostilitatea, pe care o împărtășesc deplin, față de numirea terminatorului Rus în guvern, n-a reușit gestul de servilism comandat prin care Ponta a fost împins să se smiorcăiască la înalte porți (nenea, nenea, ai văzut ce a zis Băsescu, cum atacă el un CSMist, sari occident viteaz și te exprimă prin ambasade !), n-a reușit nici menționarea de către premier a unei absurde susțineri pentru un referendum care ar urma să verifice pulsul nației în legătură cu monarhia hohenzească (așa se zice ?), a reușit omul cu ceafa groasă.

Iar la turul doi voi face exact ce va cere Vadim, prea îl urîți și credeți că puteți scuipa mereu pe naționaliști. Se pare că vreți să repetați strategia hrebenciucică prin care ați avut succesuri multe în 2004 și în 2009. Treaba voastră.

Mă simt ușurat, prea nu îi credeam (pe nici unul dintre cei 5 acceptați de către stăpînii străini: Johannis, Ponta, Meleșcanu, Tăriceanu, Macovei) că ar putea, în caz că ar vrea, schița o împotrivire la planul de sfărîmare a țării prin regionalizare.

Ca să nu amintesc de sila de a fi nevoit să suport, mi se părea mie, realitatea de a mă afla în aceeași barcă cu un extremist hohenzopist (așa se zice ?) pînă, cică, treceam de o mizerie și mai mare. M-am înșelat. În ochii lui ceafă groasă și a altora ca el unul ca mine e bun doar pentru a fi prostit cît se află ei la o așa-zisă ananghie. Dacă nu mă învăț minte !

Slugile veneticilor vin în straturi. Mestecă uneori vorbe ce par corecte. Nu sînt. Important e doar scopul, mereu același, să nu se aleagă un român iubitor de țară, indiferent de poziție, dar cu atît mai mult în cazul președintelui.

Alegeți voi, fălcuțe dulci, fie și numai pînă la referendumul prin care, de ce nu, să se restaureze un hohenzollic (așa se zice ?) pe tron. (Pe tron !?)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s