Ne-au secționat legătura cu viitorul

După 25 de ani, mulți care nu erau născuți atunci pun botul, într-un tembelism indus, ei habar neavînd de nimic în politică, la această porcărie antiromânească evidentă.

Nu e vina lor. Asta e lucrarea satanelor gedesiste (am ales doar prima, cronologic, și cea mai ticăloasă dintre organizațiile antinaționale).

Fraierii tineri, săraci, șomeri sau slab educați exact din cauza devastării aduse de stăpînii străini ai ong-urilor ăstora manipulatorii, vor fi, demografic, biologic vorbind, majoritari în cetate peste 10-20 de ani, indiferent de tipul partidelor care vor mai exista. Fraierii nu vor mai avea țară, atunci. În schimb, vor gusta din plin trăirile diasporilor de mîna a doua, cei mulți. Astăzi li se pare că țara nu e importantă dacă nu o validează haitele de criminali cu treabă de pe feisbuc. Cînd își vor da seama…

Nu contează dacă Ponta cîștigă, nu ar fi contat nici la 10% diferență, doar stridența ar fi fost mai mică. Răul e făcut (la propriu; manufacturat cu succes, ca să zic așa). Eu nu am mare frică de o dorință separatistă a românilor ardeleni, mi-e frică de labilitatea tinerilor, de incapacitatea vizibilă de a înțelege orice fel de mize majore. Sînt atît de ușor de prostit încît n-am nici o îndoială că vor fi extrem, extrem de ușor de furat. Și nu mă gîndesc doar la voturile din viitor.

E greu să-mi exprim dezamăgirea. Poate că minoritatea neinfestată va găsi o scăpare. Pot doar să le urez noroc și să sper că vor scoate, cîndva, nasul din rețelele de idiotizare în masă.

În loc de o vară indiană frumoasă ne-am ales cu o toamnă arabă penibilă. Băsescu, vezi să nu vină un Sisi peste tine, după vreun an. Ai putea avea așa un ghinion !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s