O zbatere

Se agită rău pe net agentura sorosistă. Aproape cît să rupă lanțul sau cămașa cu mîneci extrem de lungi.

Agenții insistă, deliberat, pe tema specifității neromânești a Ardealului, înfrîngerea previzibilă a lui Johannis transformîndu-se, rapid, în ceea ce a fost plănuit de la început: motiv de zîzanie separatistă.

Băieții știu că vor provoca replici dure, pe care ar urma să le speculeze apoi pentru a inventa dovezi ale deosebirilor inconturnabile față de mitici. În față sînt împinși, cînd se poate, unii etnici români, parte cu conexiuni vinovate, alții doar cam idioți. Alții doar se dau drept români, pe net merge orice.

Cînd scuturi făcătura însă, încep să curgă din ea tot felul de specimene neromânești, iar dacă insiști încep strigături de ură, cu o tot mai stridentă tentă antiromânească, moment în care chiar idioții încep să se întrebe ce caută oare în mocirla respectivă.

Zbaterea agenturii vrea să prezinte micile umflături sorosiste ca pe un curent regional, deși zdrobitoarea majoritate a etnicilor români antipontiști din Ardeal nu are nici cea mai mică intenție să rupă țara. Cum nu le trece prin cap nici românilor bucureșteni antipontiști o asemenea imbecilitate. București care, probabil, va întrece destule județe din Ardeal, posibil chiar județul Deva, în clasamentul anti Ponta, că de cel pro Johannis nu-și mai pierde nimeni timpul să amintească, individul fiind nul.

SRI-ul, cu sau fără dom’ Maior, are de cules doar cîteva specimene, pentru studiu, asta după ce lasă să se epuizeze și această zbatere care, dacă n-ar fi ticăloasă, ar fi doar extrem de jegoasă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s