Ura viscerală împotriva bisericii ortodoxe

Așa arată excrementele care au căzut peste mult prea mulți români, asfixiindu-i cu duhoarea lor satanică.

Mult prea mulți ați votat alături de cea mai nocivă formă de antiromânism posibilă, alături de și îndemnați de  jigodii imunde care vă urăsc cu disperare.

Repercusiunile vor fi năprasnice pentru toți, inclusiv pentru cei hipnotizați de șarpe.

Cam cum credeți că va arăta pedeapsa lui Dumnezeu pentru hulitori veniți din iad ? Dar pentru cei care îi urmează, fie și dintr-o prostie rea ?

Cît de mulți sînteți cei ce permiteți să fiți înjurați de mamă ? Acceptați să vă asociați, în schimb, cu un asemenea gunoi ? Sper doar că v-ați pierdut, temporar, mințile.

Biserica Ortodoxa Romana este o tumoare de pe corpul social al tarii.
Comportamentul ei in campania electorala a socat prin intensitate, insa nu a fost o noutate. Intre noi fie vorba, dragi prelati, a te face frate de cruce electorala cu un partid de stanga inseamna a prea curvi (dezlegat). Asemenea struto-camile concepute in prag de alegeri  numai pe meleagurile noastre se pot naste.

Actuala BOR trebuie asadar combatuta cu aceeasi intensitate cu care se combate coruptia, nerespectarea drepturilor constitutionale si pradarea banului public. Parazitarea mintii e mai grava decat cea a buzunarului. Profesorul din Buzau, Emil Moise (ce nume frumos!), care a invins binomul Stat-BOR si le-a dat in cap cu legea la Curtea Constitutionala e un exemplu de urmat. Parinti-votanti de Romanie Normala la aceste alegeri, retrageti-va copiii de la actualele ore de religie din scoli. Tineri ai acestei tari, urmariti si denuntati manevrele financiare, fiscale si inlesinirile de tot felul acordate bisericilor nu in schimbul vreunui loc in Rai, ci a unor marsave foloase Pamantesti. Preafericitilor, din doua una: ori va va bate Dumnezeu ori va va lua Dracu’, daca o tineti tot asa! Ma veti intreba ce m-a apucat sa asez Biserica pe lista cu plagile Romaniei? Ganditi-va la milioanele de minti infestate si veti intelege o buna parte din dezastrul de astazi. Vrem spitale, nu catedrale, suna un bun slogan. (un sociopat abject – Cristian (!?) Mureșan – din latrina hotnews)

2 comentarii

  1. I-am scris acolo. dar stă la moderare .
    O liftă spurcată, tăiată-mprejur, ce-şi pernite să împroaşte Biserica ,cu bale iudeo-masonice!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s