Johannis contra unității României

„Ca Președinte al României, voi susține reluarea unei discuții serioase cu privire la regionalizare și descentralizare. Actuala împărțire administrative teritorială a României datează din perioada comunistă și transformările prin care a trecut nu i-au alterat fondul.”

Deci e comunistă, hein ? Nu regiunile, invenție stalinistă impusă de ruși, tot în comunism, sînt problema, ci revenirea la formula antebelică a județelor, valabilă și astăzi, după ce România a respins planul de (dez)integrare sovietic (planul Valev) care ar fi vrut să grupeze economic regiunile românești cu cele bulgare, ungare, etc, cu intenția de a distruge coerența industrială și agricolă a țării și de a scoate decizia din mîna autorităților naționale.

Comunistă, hein ? Cu „comunismul” ăsta vrei să se lupte „entuziaștii” cu caș (de Sibiu) la gură, care au citit în manualele sorosiste de istorie despre regionalistul Sabin Gherman și despre madam Mungiu-Pippidi, tovarăși… pardon, camarazi de idei cu Lucian Boia, demitificatorul „mercenarului” Mihai Viteazul ?

Nici nu a fost confirmat, nici nu s-a instalat, abia au trecut 2 zile și deja a dat comenzi, s-a răstit și a afirmat că vrea toată puterea, iar acum… ni se semnalează, prin oficină de presă, că tot sîntem luați de proști, direct tema de bază: regionalizarea „anticomunistă”.

Înțelegeți acum de ce trebuia inventat acest neamț reformat, fost șef al UDMR-ului german, și trebuia cocoțat peste 6.300.000 de voturi anti, dar care se pun drept legitimitate acordată de români dumnealui, cel gata de a susține „discuția serioasă” despre destrămarea României ?

Klaus Iohannis va relua discuţiile referitoare la regionalizarea României

2 comentarii

 1. BANCURI BULA
  Unde mergi Bula?
  – La cor!
  – Si ce faci acolo?
  – Bem coniac si jucam table.
  – Si cand cantati?
  – Pe drum, la intoarcere!

  BANCURI FEMEI
  O femeie da un anunt la ziar:
  Schimb barbat inalta fidelitate pe barbat inalta frecventa.
  BANCURI BARBATI
  O femeie ii spune indignata si mirata prietenei sale:
  – Draga mea, sotul tau flirteaza cu blonda aia, fara pic de rusine. Au trecut peste trei ore, tu chiar nu ai de gand sa zici nimic?
  – Shhhh, taci, te rog, vreau sa vad cat poate sa mai stea cu burta supta!

  BANCURI BLONDE
  Postasul bate la usa unei blonde. Blonda intreaba:
  – Cine e?
  – Posta!
  – Cati sunteti ?

  BANCURI POLITISTI
  Doi politisti calatoresc cu trenul. Pentru ca le este foarte sete merg in vagonul restaurant dar nu gasesc decat apa minerala. Unul dintre ei soarbe o gura si chiar in momentul acela trenul intra intr-un tunel.
  – Cum e? intreaba celalalt.
  – Nu cumva sa bei din ea! Deja am orbit…

  BANCURI DIVERSE
  O familie la masa. Copilul era nastamparat si se tot foia. Tatal il tot avertizeaza:
  – Ionica, astampara-te ca te plesnesc!
  Asta, nimic. Tatal se enerveaza si da sa-l plesneasca. Ionica se fereste si lovitura o nimereste in plin pe mama-soacra. Tatal, linistit:
  – Ei, nici asa nu e rau!

  1. Ultimul se aplică și dacă în roluri distribuim pe: tatăl – Băsel (are antrenament din 2004, scena cu pumn-palma); copilul – Nuți (foarte neastîmpărată) sau Boc (obișnuit să încaseze); mama-soacră – Johannis (are inerție mare, greu de ratat).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s