Kaputzele

Toate falsele teme ale propagandei antiromânești au fost îmbrățișate acum de Ponta-PSD. Nu le ajunge că au pierdut o dată.

Premierul a ieșit cu unul dintre cele mai sinistre mesaje politice. Gradul de supunere față de stăpînul străin a atins cota maximă. O asemenea autoflagelare la ordin nu cred că am mai văzut.

Mă văd din nou umilit, după ce am respins mizeria propagandistică pro justiția macoveică, după ce am condamnat atacul sistematic la adresa parlamentului, după ce m-am îngrozit de ușurința cu care au fost lucrați o tonă de fraieri, în special tineri, să constat cum vine Ponta, în discursul de prosternare al PSDului, și mă scuipă în ochi, validînd, pentru partidul lui, cică, de fapt împotriva majorității electoratului care l-a sprijinit, toate porcăriile variantei antiromânești pe față. Acum vor fi două pe față.

Bine că grupul de la Cluj se află în continuare acolo, înfipt adînc, dar Ponta se va lupta cu comunismul !

Un partid absurd.

Și încă o dată umilit de rușinoasa afirmație, repetată în discurs, conform căreia PSD va colabora cu UDMR oricum, pentru că au planuri în comun. Da, știm, ruperea țării prin modificarea constituției. Plan în comun cu toate partidele acceptate de străin. Pe deasupra, Ponta mai se face că face și o glumă – și-ar dori să fie președintele Gorjului ! Ești nebun !? Evident, Ponta-PSD a(u) uitat că, în urmă cu 2-3 zile, udemerista depunea jurămîntul ca ministru al culturii ! Ungurii pot să te lase de prost în drum într-un timp record și tu te guduri în continuare după ei ? La ordin, poate, dar asta nu e o scuză.

PSD părea că încercă să se scuture puțin de lanț. Gata, e over, v-ați dat kaput ?

Jenant de jegos.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s