3 comentarii

 1. Preşedinte neamţ (sas), şef la cel mai important serviciu secret (SRI), un evreu ( Eduard Hellvig), un viitor prim ministru (MRU) evreu, ca să nu mai vorbim de alţi alogeni care au căpuşat la vârf statul român ( Petre Roman, Berceanu, Adrian Sârbu, Elan , Niels, Patapievici, Tismăneanu, Cornea şi alţi o mulţime pe care nu-i, sau nu mi-i mai amintesc !

  CONCLUZIE: Romanii nu se pot autoguverna deoarece neamul romanesc nu poate genera guvernanti. N-a putut niciodata. Faptele vechilor domnitori sunt mituri.
  SOLUTIA? Ne trebuie stapani straini. Sau si mai bine, Romania sa dispara cu tot cu romanii ei …

  Cam asta ar fi concluzia pe care ar putea-o trage un strain. Sau chiar un roman ce se adapa din baltoaca oferita de mass-media si istoricii cu misiune.

  Ca daca trag linie, ce observa ei? De ani de zile “istoricii” si “formatorii de opinie” agreati de sistem arunca intr-una produsul latrinei lor: faptele vechilor domnitori sunt mituri. Romanii nu sunt decat un ghiveci de populatii ce se taraste pe aceste prea minunate meleaguri pentru ei, aflate la granita dintre ilustre imperii.

  Iar in ultimele luni: puscarie, puscarie, puscarie. Pe tot esicherul politic parlamentar, de la PSD si pana la PDL. De poti face cateva guverne doar din fostii ministrii penali. Ca sa nu mai vorbim de baroni locali si restul.

  Cauza tuturor relelor? Ortodoxia si gena noastra rea.

  Ce-i de facut? Tot ei ne invata direct sau indirect: ne trebuie stapani straini de neam si de credinta.

  Adevarul trist este insa altul.

  Acei “istorici” si “formatori de opinie” sunt de fapt straini de acest neam. Si mint pregatind terenul. Pregatind mentalul colectiv pentru o idee.

  Acei politicieni au ajuns la ciolan pentru ca iubitorilor de neam si tara nu li se permite. Criteriul a fost: nici un nepatat nu are voie sa ocupe o functie importanta in stat. Iar acum se face “curatenie”. Intre ghilimele, deoarece de mega afacerile privatizarilor strategice nu se va atinge nimeni. Altfel spus, papusarii i-au folosit pentru distrugerea “maruntisurilor” si crearea de haos in tara. I-au lasat sa se imbogateasca putrezind pana la colaps structurile statale. I-au lasat sa creada ca sunt ceva pe acest pamant iar acum ii arunca precum pe niste prezervative folosite.

  Iar tabloul arata acum, pentru cei ce dorm pe ei, exact ca in titlu.

  1. Așa este.

   Și le reușeste schema în continuare.

   Vezi și modificarea codului fiscal, că tot se vîntură ca diversiune optimistă – scrie federalizare de la cap la coadă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s