Modalități de sinucidere națională

“This decision will be announced very soon – how this all will be accomplished – and my expectation is that if Romania is asked to participate, they will do so as they have done in every NATO venture so far, and have been a great host and great allies,” NATO Commander, US European Command, General Breedlove said.

Romania will host NATO heavy arms if asked, as they support ‘every venture’ – bloc chief

Băiatul grăiește adevărul. Oficialitățile române pot fi găsite, întotdeauna, în poziția 4 labe și cu bucile larg deschise.

Să asociem zisele warmonger-ului militar in chief din Europa cu revărsarea vitriolată comisă de cuplul Gîdea-Tudor, ieri, care s-a străduit, cu zel, să-l înfiereze pe Băsescu pentru nu-știu-ce comparație minoră în care se lega de Guantanamo – barbarul centru de detenție american din Cuba. Băsescu, în opinia celor doi, se dovedește astfel un fals pro-american.

Băi, ăștia, un președinte al României, dacă nu este automat trădător, atunci devine cel puțin un risc, cînd este pro oricine altcineva decît România și interesele statului român.

În mintea propagandiștilor ar exista o diferență între a fi pro rus sau pro american (desigur, în cazul respectivilor, pro american = gigea, pro rus = cîh; cu o remarcă specială pentru Gîdea, care se laudă că are toată familia în America), diferență pe care se străduiesc să o inducă și în mintea țintelor propagandei lor. Nu, nu este. Niciuna dintre variante nu este bună, atunci cînd ai o funcție de răspundere în ierarhia statului român.

În rest, DNA și cătușe peste tot, în pregătirea terorii de stat, care va deveni tot mai virulentă odată cu alunecarea vestului pe panta fără ieșire a războiului, război extern și intern, care ar trebui să le salveze oligarhilor stăpînitori sistemul corupt, mizerabil prin care storc sufletul din om.

2 comentarii

  1. Vorba ta :
    Ori cu unii, ori cu alţii, numai cu poporul lor nu înţeleg lacheii ăştia să fie !
    Sper ca până la urmă să li se tragă ( indiferent cu ce calibru 😉 ) chiar de la cei pe care-i slujesc !

    1. Se vede, de altfel. Foarte puțini și… aleși cei ce nu sînt abandonați și aruncați ca o cîrpă murdară după ce s-au folosit de ei, în caz că nu o pățesc și mai rău.

      Imbecilitatea ștabilor băștinași care cred că guduratul e suficient pentru a fi la adăpost pe vecie și incapacitatea lor de a coagula o organizare proprie pentru a deține ceva putere a lor nu încetează a mă surprinde.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s