O înfrîngere pentru omenire

Și pentru umanitate.

‘Defeat for humanity’: Senior Vatican official slams Irish gay marriage vote

Să fim realiști. Înfrîngerea s-a produs din momentul în care s-a acceptat punerea subiectului în discuție și, mai apoi, supunerea la vot. Nenaturalul nu devine normal prin vot. Nu avem aici de a face cu o decizie ce ține de politic, adică una care să poată fi introdusă în regulile de funcționare a cetății, ci cu o aberație, la fel cum pornirea sexuală respectivă reprezintă o aberație dpv biologic.

Chiar dacă ar fi fost respins mariajul poponarial cu 99%, și atunci singurul fapt pozitiv rămînea cel al constatării că marea majoritate gîndește. Așa constatăm că majoritatea (dincolo de votul turistic și alte ticăloșii) e proastă sau ușor de prostit. O constatare care, din păcate, nu ar trebui să ne mai surprindă.

Aberațiile introduse în regulă o distrug, nu o îmbunătățesc, iar consecințele grave vor deveni imposibil de negat, oricîtă propagandă va încerca să acopere mizeria.

Biserica face ce trebuie cînd respinge monstruozitatea, însă îmi pare prioritară necesitatea destrămării minciunii prin care se poate susține că relațiile homosexuale ar trebui reglementate prin integrare în structura cetății, cetate a cărei existență se bazează exact pe succesiunea firească a generațiilor provenite din părinți naturali, cei pentru care s-a creat instituția căsătoriei.

De remarcat că, pînă în vremurile ticăloșite instaurate oficial odată cu revoluția franceză, nici o țară creștină nu își considera proprii copii drept un bun al statului. Ca un argument pentru valabilitatea (citește normalitate) acestei atitudini avem opusul, o instituție precum cea a ienicerilor, de exemplu, care s-a dovedit că putea fi îndreptată atît împotriva statelor de unde fuseseră răpiți copiii, dar și împotriva propriilor supuși, instrumentul dovedindu-se eficient tocmai prin nenaturalul transplantului în societatea gazdă. Odată cu mariajul homosexual și cu inevitabilul pas următor, cel al adopțiilor, copilul devine o marfă reglementată de dictatul statului, iar liantul peste timp al societății va fi distrus.

Ferocitatea activismului homosexual, de partid și de stat – după cum o dovedesc, cu repetiție, responsabilii politici și diplomații occidentali, va conduce la drame și tensiuni mari, care vor dinamita societatea omenească tradițională, singura pe care o avem. Dincolo se află neantul.

Oricum, rușine irlandezilor ! Prostia/prostirea nu poate fi o scuză.

2 comentarii

  1. N-am făcut-o niciodată, dar mai că-mi vine, măcar să le spun, vorba aia care văd că ajunsă prin cele orificii a lor, le face mare plăcere :
    – Futu-vă-n coor de neisprăviţi, bolnavi, taraţi, nesimţiţi şi obraznici !

    1. Muuult mai demnă și mai normală pare organizarea tradițională a unei șatre de țigani decît mizeria în care se scufundă societatea occidentală. Și noi cu ea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s