Suspendarea lui Johannis

Sasul le comite pe față, fără nici o jenă. Avantajul spatelui necondiționat de care beneficiază minoritarii, conform regulilor stricte ale modelului de destructurare națională pe care îl urmează tactica globalistă.

Președintele feisbucului e mai jucător decît Băsescu, mult mai jucător decît era respectivul în primele lui 6 luni de domnie.

Îndeplinește obligațiile pe care i le-au trasat stăpînii externi fără să mimeze grija pentru țărișoară și, mai grav, pentru că era singura noastră tactică de oarecare succes, nu trage de timp cînd i se trasează ordinele. Vrea austriacul să radă pădurile nestingherit, sasul se conformează. Vrea americanul să nu se atingă nimeni de puroiul CSM, sasul sare imediat din baie. Vrea banda lui Soros să ne călărească total, din nou, printr-un amestec talibanic format din nulități complexate tip Górghiu-Búșoi și bandiți gen Blejnar-Videanu, în spatele cărora clocotește fiertura  de aliens și răutate egocentrică a unor Mungiu, Teodorescu (ambii), Săftoaica, Pleșache și Liicuriceanu, CPîrvulescu, Cornea și toate grupulețele de inutili cu moft, sasul își riscă pînă și scaunul.

Nu-și dă seama, nu-i pasă sau se crede prea tare. Bănuiesc că va plînge (deși nu-mi imaginez cum) la fel ca țapul cînd va afla că e mazîl. Sper, totuși, că nu va trebui să așteptăm 4 ani jumate. În definitiv, ce contează din ce motiv sare fără parașută ? Omul trebuie ajutat să cadă pe tare.

Așadar, la suspendare cu sasul ! Să-i mai dăm naibii de agenți și securiști ai altora sau pentru alții ! O mai exista vreun nucleu de români prin țara asta, n-or fi devenit toți abulici de feisbuc cu mucii nesuflați, n-or fi toți pătrunși cu o mentalitate de sclav ai străinului, fie răbdînd aici, fie umiliți prin vizuinile colonizatorilor din vest.

Eu m-am săturat pînă peste cap de porcăria de regim brucanist. Să-și bage vestul ongurile în cur (că tot are bucurii nespuse pe chestia asta), să se care cu prada de pînă acum, să-și ia fiarele morții și tot know how-ul diavolesc, toate otrăvurile și mizeriile, doar pentru bancherime ne rezervăm plăcerea de a-i alunga personal în șuturi dese ! Afară, cărați-vă dracului, că acolo-i casa voastră !

Sasul suspendat ! Un prim, mic pas, dar necesar. Se poate.

5 comentarii

 1. Excelent !
  Până şi amorţitul ăsta a ajuns să-şi bată joc de români !
  Obrăznicie şi nesimţire cât încape !
  Să ceri demisia cuiva, tu care eşti plin de bube-n cap şi mai ales şantajabil în ultimul grad. Masonic :mrgreen:

  1. Exact. Pînă și mumia asta se stropșește la români !

   (Nu, nu a fost ales de români, să fie clar. Neacceptarea acestei oribile minciuni îi va face, în curînd, să se zvîrcolească de furie și, sper, neputință, pe toți sforarii și trădătorii care au contribuit la lovitura de stat spălăcită din noiembrie trecut.)

 2. In noiembrie,orice om istet a sesizat ca totul este controlat si democratia nu exista din moment ce nici-un post de televiziune nu a contestat frauda.

 3. Comentariul unuia (cătă195), reprodus integral. Nu-mi permit să reduc din savoarea spuselor democratului:

  „Democraţia nu-i pentru toţi. Dacă statul de drept şi implicarea civilă nu înseamnă nimic pentru tine te poţi duce în Rusia lui Putin, în China capitalistă economic dar comunistă politic sau chiar în Coreea de Nord. Singurul dezavantaj e că pentru opoziţia în faţa puterii te poţi alege fie cu cel puţin câţiva ani buni de închisoare (fie pentru asta, fie pentru fapte pe care ţi le-au pus în cârcă din cauza asta), fie cu o bătaie zdravănă, fie chiar să fii direct ucis. Dar ţie asta nu ţi se va întâmpla din moment ce ştii să mergi după turmă.”

  Și (practic) o replică:

  „In noiembrie,orice om istet a sesizat ca totul este controlat si democratia nu exista din moment ce nici-un post de televiziune nu a contestat frauda.” (Old Shatterhand)

  Istețimea față cu democrația – pare o contrapunere destul de potrivită pentru vremurile pe care le trăim.

 4. Doar o dată, după care îl/i iert. Cătă, devenit ruta, scrie

  „Mi se pare un răspuns pe măsură, mută’te intr’o tara comunista dacă iti convine mai mult comunismul. Si încă ceva daca ai asta in sânge nu ai sa te lecuiesti niciodată.”

  Două feluri de reducționism. Cel în care trebuie sau vrei să simplifici și cel în care nu ai, din start, nimic de pus alături de două clișee idioate.

  Evident, nu realizează că nu are niciun drept asupra mea și că nu l-a făcut nimeni șef de moșie peste mine. Țara e a lui/lor și atît. Evident. Cum de nu mi-am dat seama pînă acum!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s