Rus strikes again !

E oficial. Conu Mișu îl detronează pe Isărescu din poziția de Terminator #1 al României și îl urcă în loc pe Ioan „locomotiva Transilvania” Rus. Chiar dacă e posibil ca mișcarea superbă executată de acest artist al crimei să nu conducă la rezultatul dorit, eficiența pe unitatea de timp și infima cantitate de resurse folosită îl plasează printre recordmenii absoluți din toate campionatele de agenți, din toate timpurile.

E genial ce face băiatul ăsta pentru stăpînii lui. După cele două referendumuri pe care le-a rezolvat, pe al doilea, cel cu demiterea lui Băsescu, practic personal – Curtea Constituțională n-a avut decît să constate cifrele mincinoase puse la dispoziție de dumnealui – acum se află aproape de a dărîma guvernul Ponta printr-o propoziție bine aleasă.

Jos pălăria, bravo Soros, bravo CIA ! Meseria e meserie.

Dar…

Poate că, prin dispariția celor două gloabe, Rus și Cazanciuc, guvernul va rezista și va deveni, cu adevărat, romănesc.

P.S. Bine, știm că beneficiarul e CIA, dar să nu fim modești, geniul unor astfel de lovituri aparține SRI-ului. Avem, nu glumesc deloc, o securitate excelentă. Păcat că nu lucrează doar pentru România. Sau, mai știi… straturi, straturi… pînă nu mai înțeleg nici ei nimic.

Acestea fiind zise… Rus, afară cu șuturi în cur !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s