De la a 5-a postare începînd

„Despre micile slugi ale lui Soroş sau despre slugile plecate (aplecate din şale, chit că unele sînt puţin duse şi la mansardă) ale lui Pascany-cetăţeanul-model… să se ducă acolo unde i-am trimis pe Sabin Gherman, Smaranda Enache sau alţi ciumeci.

Poate reuşesc PSDiştii să se scuture măcar de jegoşii („javre” e luat) ăştia. Mira-m-aş.

Ioan „locomotiva Transilvania” Rus să rămînă fără coledz cînd Adrian Severin se dă în europarlament şi Alin Teodorescu e intim cu toate strategiile şefimii PSD? Ce nedrept e şi micro-cosmosul celor cu joia liberă! Sigur, oricare dintre ei ar putea privi în jos, unde l-ar găsi pe Boc, să realizeze că e loc de mai rău şi să vadă cît de nedreaptă poate fi viaţa, doar că ăia 2-3 grăsani (grupul!?) de la Cluj sînt atît de proşti că nu mai încap(leaşda) de fuduli.” ( Grupul(!?) de la Cluj8 iulie 2008 )

Acum aproape 7 ani.

După care am revenit, des, cu accent pe Rus. Vede un blogăr oarecare și nu vede șefimea PSD ? Să fim serioși !

Culmea, nici măcar nu am senzația că acest Rus a fost sacrificat definitiv, de către globaliști. Cred că va fi spălat și refolosit.

sau

„Eram convins că vor curge cuvintele rîu. Am scris titlul… acum stau. Ce rost are ? La ce îmi folosește ? Sigur sînt urmaș de roman încăpățînat, dar nu-s Cato, pot să mestec pînă la sfîrșitul veacurilor și nu se va găsi nimeni să șteargă Cartagina de pe fața pămîntului. Imperialist sau precaut, Cartagina reprezenta un pericol, un risc major pentru Roma. Hrebenciuc și Rus nu reprezintă un risc major. Niște inocenți. Bine că au aflat de inocența lor profundă și alții… prea tîrziu.  Tare greu să accepți existența stîlpului de care te lovești. Din nou. Și din nou. Și încă o dată. Grupul de la Cluj… O fi lună plină ?” ( Al doilea suspect… Rus –  31 iulie 2012 )

sau

„În mod evident, listele electorale permanente, permanent actualizabile conform legii – ca să fac un joc de cuvinte, nu pot fi aruncate în sarcina unor instituții care nu pot, nu au cum, să verifice veridicitatea informațiilor furnizate lor. În schimb, instituția care are destule posibilități în acest sens, se face că plouă, ba, mai mult, știind bine cum vor fi folosite informațiile false (da, false) deținute de primării, le livrează inocent, prin Rus, complicilor lui Băsescu de la CCR.”

fragment dintr-o postare mai complicată, dar care cuprindea, logic nu premonitoriu, și următorul pasaj:

„Existența monstruozității juridice numită UE complică și mai mult problemele legate de cetățenie, drept de reședință, înscriere pe liste electorale, prin intenția evidentă de a relativiza calitatea de cetățean al unui stat național. La fel, dubla cetățenie ridică probleme serioase, similare principial cu cele ale multiplei suveranități (o imposibilitate pe care sîntem forțați să o clamăm ca operațională, deși e respinsă de gîndirea logică).” ( Autodesființarea actualei curți constituționale  22 august 2012)

În următoarele luni, porcăria renunțării la suveranitate prin constituția din 2003, aprobată prin referendumul organizat de Rus, va veni să ne muște de fund prin cățelușa ciolănoasă, buldogul obez și compania de maidanezi afoni, recte nPNL, principalul nou sălaș al sorosismului, acum cînd, în sfîrșit, în PSD pare să pîrîie șandramaua, cu cei doi mari tartori, Hrebenciuc și Rus, scoși din joc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s