Chiar nu pot să trec atît de ușor peste acest act de trădare

Parlamentul va demonstra, curînd, dacă românii mai pot accepta mizeria de democrație șchioapă, cu toate tarele ei, cu minciunile ei și cu atîtea așteptări înșelate, cu deformarea aproape grotescă a actului de justiție, cu abandonarea veselă a suveranității sau se pot socoti dezlegați de orice obligație față de o clasă politică și față de aparatul ei administrativ, care nu numai că nu-i mai reprezintă, dar se comportă ostil față de propria națiune – adevăratul și singurul lor stăpîn – trădînd pe față în favoarea unor interese străine, într-un context internațional foarte tulbure.

România poate fi antrenată într-un război dement și e necesar ca statul român să nu pună indivizi extrem de dubioși în funcții cheie, indiferent cît bat din picior americanii (nulandezi sau mai normali), nemții (merkeliți sau mai pro-ruși)  sau oricare alt stăpîn străin dintre cei în fața cărora onorații noștri politicieni fac pe ei. Aceste poziții extrem de sensibile trebuie ocupate de oameni asupra cărora să nu planeze nicio o umbră de îndoială cu privire la loialitatea față de statul român și atît.

Cu MRU interfață, cine garantează că informații vitale pentru luarea unor decizii la fel de vitale nu vor fi filtrate interesat sau măsluite ? Cine garantează că nu vor fi inițiate acțiuni clandestine fără aprobarea structurilor de securitate națională legitime ? Cu atît mai mult cu cît avem de a face cu o persoană ale cărei acțiuni anterioare poartă toate semnele că ar fi favorizat, inadmisibil, un stat inamic României ?

O paranteză: cum naiba un filoungur dovedit e bun pe metereze în fața Rusiei, cînd aceiași vorbeți ne toacă nervii cu alianța ungaro-rusă ? Paranteză pentru un amuzament amar.

Chiar am ajuns ca ultima tîrfă pocită în bătaie de către străinii care ne jefuiesc sistematic și, acum, ne pot arunca, fără nicio străbatere (apud conu’ Badea), într-un infern ?

2 comentarii

    1. Corect, la unguri nu l-ar lăsa nici vîslaș pe Balaton. E bun pentru export. Deși nu cred că slovacii sau chiar chinuiții sîrbi, alte două ținte ale Ungariei mici care se vrea mare, ar tolera un asemenea specimen, cu toată infiltrarea Soros sau diktatul occidental de pe acolo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s