3 a… la vîrf

Ce nație norocoasă ! Ne-am procopsit cu 3 a… (am un lapsus) la vîrf. Un președinte și doi șefi ai principalelor servicii secrete.

3… activiști… nope, nu acesta e cuvîntul pe care îl caut. Ce obții cînd amesteci o porție zdravănă de soros cu destul nuland și ceva mirodenie teutonică ? 3 americani ? Nu, n-am nimerit. În ziua de azi toți sîntem americani anyway, inclusiv grecii. Mai ales grecii. 3 angele ? Nah, poate trei angeli radioși. Cu un popor a cărui acuitate vizuală seamănă cu a lui Rică Venturiano cu ochelarii căzuți ar fi posibil. Dar, nu, alt cuvînt caut eu.

3 amatori ? Nu, nu e ăsta. Amatori ar fi, se vede de la o poștă. N-au talent, dar au tupeu. Pe de altă parte, au state de serviciu vechi, deci ar fi, mai degrabă, profesioniști, nu amatori.

3 autentici ? Adică neaoși, dacă o tragem mai spre meleagurile noastre. Werner, Hellvig, Ungureanu (în nume, dar mai ales în port). Hmmm, nu, nici acum n-am nimerit.

3 ambițioși ? Da, aici nu e loc de dubiu. Ambițioși pentru ambițiile altora, totuși. Cum le zice celor care lucrează pentru ambițiile altora… ah, ce lapsus !

În orice caz, ca să revenim în prezentul de ieri, nPNL, UDMR, UNPR și apendicele parazit al celor 19 minoritari din oficiu au validat, cu seninătate, un nou a… Care o fi cuvîntul ăla !

3 comentarii

  1. Bune amîndouă, dar… nu. Lapsusul văz că se extinde. 🙂

    E mai bine așa, cred. O viață avem toți,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s