Gre… ce !?

Recunosc sincer că nu înțeleg care e treaba cu acordul dintre Grecia și sataniști, nu înțeleg la ce a folosit referendumul, dacă a folosit la ceva, nu pricep ce se speră din partea sataniștilor, pentru că, oricum privești lucrurile, tot amînare se cheamă.

Că Grecia va fi jefuită crunt pricep, doar că nu asta era miza principală, grecii fiind aduși oricum în situația în care, orice ar fi ales, tot rău le-ar fi mers. Iar la ipoteza că, peste un an, doi, și-ar fi revenit și, mai ales, ar fi fost lăsați să funcționeze ca un exemplu periculos pentru restul prizonierilor din lagărul ueist numai un optimist suprem s-ar putea gîndi.

Au încercat grecii, dacă au încercat cu adevărat și nu am asistat doar la un spectacol dat de o altă garnitură de agenți cu rol prestabilit. De sprijinit, nu știu dacă au fost sprijiniți îndeajuns de către teoreticii adversari ai vestului.

Poate se mai joacă. În subteran, cu siguranță. Nu mă aștept prea curînd la lămuriri suficient de satisfăcătoare dpv logic. Parcă, totuși, nu am avut o senzație de confuzie atît de mare cu ocazia altor rezolvări. Poate e un semn bun.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s