Ungaria se află în dreptul său

Guvernanții unguri au obligația să apere statul și teritoriul țării lor. Statul ungar are dreptul să folosească ce mijloace crede de cuviință pentru a asigura securitatea teritoriului, inclusiv forța polițienească sau militară.

Ipocrizia gargaragiilor globaliști, de tip Gîdea sau Tudor, e grețoasă. Ungaria nu a închis granițele înaintea Austriei sau Germaniei, principalul tartor care a incitat, prin Merkel & co, la intensificarea șuvoiului de migranți, operațiune programată de mai multă vreme la nivelul globaliștilor, cum o probează măsurile legislative luate de Franța, de exemplu, încă de anul trecut.

Cîtă vreme Germania accepta trenurile cu migranți, mai mult sau mai puțin vînjoși, Ungaria i-a lăsat să treacă.

Cît de imbecil sau de ticălos să fii să nu vezi (să te faci că nu vezi) că, așa cum merg lucrurile, în România pot ajunge foarte mulți migranți, ca într-un fel de cul de sac ueist.

Ponta ăsta să tacă din gură, că numai prostii spune. Ca prim ministru, dacă situația o cere, trebuie să dispună orice măsură legală care să asigure respectarea constituției României, inclusiv militarizarea graniței, la nevoie.

Nu sîntem o regiune a UE, nu sîntem o raia a Germaniei, nu sîntem „malul de vest”.

Aici nu aduce nimeni coloniști. Punct.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s