Pe bune !?

Au aflat guriștii de presă cu condicuță (toți au) că rușii vor rade Deveselu & împrejurimi în caz de ? Era nevoie să amenințe (așa se zice acum despre menționarea unei evidențe) rușii ca să afle găinile zăpăcite, bete și străpunse coccidental, din zori pînă la culcare și după, cum vine treaba cu rostul unei verigi din lanțul arsenalului nuclear ? Cît despre acțiune și reacția logică… am cere prea mult.

Pierdem vremea. Înainte de a ne pierde viața pentru criminalii demenți de tip neocon. Cel mai trist din toată povestea rămîne faptul că, prin împingerea tot mai aproape de ruși a unor sisteme antirachetă de tipul celui de la Deveselu, nu numai că acestora nu le rămîne timpul necesar pentru a analiza un eventual atac nuclear, dar nici nu vor mai avea, cînd se vor schimba generațiile de comandanți, decît indivizi crescuți, educați, mental predeterminați să execute, fără ezitare, un atac nuclear preventiv. Cum se întîmplă și la americani de ceva vreme. Doctrina creează tipologia.

Războiul nuclear devine un bun de consum. Consum cu tot cu consumator. Un mic detaliu, nici măcar scris undeva cu litere foarte mici. Nu e necesar, creierul de găină are alte preocupări, coctcodăceală să fie !

1 comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s