Guvern Soros

Soros muncește neîntrerupt, de 25 de ani, la destabilizarea și transformarea României în… nimic. Ar fi anormal să nu-i recunoaștem tocmai acum meritele. Lovitura de stat o fi ea o operă colectivă, cu suspecți obișnuiți – servicii, etc – și beneficiari clasici – bancherime, corporații străineze, etc – fără boala veche a societății deschise (deschisă pentru a putea fi distrusă mai ușor), fără încrîncenarea diavolească a organizațiilor soros, fără distrugerile masive operate de agenții lui în zona educației, lovitura de stat nu se știe dacă ar fi reușit. Sau, în orice caz, societatea românească nu ar fi fost atît de abulică, atît de incapabilă să reacționeze eficient pentru a se apăra, tinerii corporatiști nu ar fi atît de imbecili, ceilalți, la fel de frumoși, ba chiar mai liberi (șomeri, adică), nu s-ar fi lăsat purtați atît de ușor de vînturile de feisbuc în direcțiile dorite de păpușari.

Românii !? N-am habar pe unde au dispărut. Somn (de veci) ușor !

2 comentarii

 1. Păi, românii’și luară țara’napoi, după ce bine trăiră și punct puseră. De-amu, o luară de la capăt…
  Românii „verzi” nu mai au piepturi ce pumni să le bată… că le muri tribunu’ și Diaconu Bogdan ori Băsescu nu’s ca vara…
  Cei câțiva români rămași… mai scriu pe bloguri… să le numeri pe degete.
  Vin ai noștri, pleac’ai noștri…
  Un remember:

 2. http://opiniile-tale-conteaza.ro/traian-basescu-transmite-un-nou-mesaj-dur-europa-nu-poate-fi-casa-oricui-europa-este-in-primul-rand-casa-europenilor-casa-crestinilor/
  Ce la obiect vorbeşte gagiul !
  Să-i fi venit mintea la cap, sau i-a ajuns mucul la deget ?!Dacă licuricii nu pun de-o salvare care să-l scoată din ţară, trimiţându-l, aşa cum i-au promis pe undeva pe afară, s-ar putea să sfârşească acolo unde-i este locul . Adică în puşcărie !
  ” Cum a fost posibil ca într-un stat să se organizeze 6 atentate simultan fără ca structurile de securitate ale Franţei să sesizeze acest lucru? (…)”
  Păi, asta e dovada clară că pur şi simplu s-a vrut o asemenea tragedie care va fi folosită, ca şi cea din 9/11 din SUA pentru a declanşa un nou război !
  Ce contează pentru nişte criminali, care stau cu armamentul pe stoc, vieţile a 200 de oameni nevinovaţi din Franţa, sau milioanele de „vinovaţi” doar pentru că stau nu pe grămezi de găinaţ, ci pe mormane de bogăţii naturale, dar vor fi nevoiţi să moară, sau să-şi părăsească locurile natale pentru a face loc corporatiştilor ?! :mrgreen:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s