Lauruța complice la un jaf de 2 miliarde de euro ?

Interesantă observația lui Ghișe. Curtea de conturi a descoperit, pentru perioada 2005-2014, un prejudiciu de peste 2 miliarde de euro, prejudiciu cumulat din aproape 700 de cazuri în care banii statului au fost cheltuiți incorect și ilegal.

Nici un singur caz nu a început să fie anchetat de către subordonații amazoancei macoveice. Nici unul !

Ghișe emite ipoteza unui grup criminal organizat, centrat pe Băsel (mașinăria învățase oricum să funcționeze independent – părerea mea), grup care ar fi protejat în acțiunile sale de către Cordeluța & co.

O ipoteză foarte interesantă, care are meritul de a oferi un motiv și o motivație foarte concrete pentru încrîncenarea diabolică care a condus la măcelărirea actului de justiție. Ideologia ca ideologia, soroseala ca soroseala, dar și răsplata, dacă știi să te cuplezi cu cine trebuie, devine extrem de tentantă.

O exemplificare a venit imediat.

Dragnea își face în continuare jocul de trădător absolut și se întoarce, nu numai că nu are gînd să depună vreo moțiune, se mai și stropșește la Șerban Nicolae, cel care rămîne consecvent în intenția de a debarca acest guvern de ocupație. (Evident, PSD-ul își merită soarta. Noi nu, pe mîna javrelor din PSD-ul lui Dragnea sau nPNL-ul lui Gorghiu. Ticăloși și proști, dar pe pielea românilor. Partidele astea de rahat trebuie aruncate la gunoi  fără vreo urmă de regret. Huo !)

Cum se leagă cu cele scrise la început ? Simplu. Pe Livică îl are fișat Coldruța, chiar dacă dosarul e pus la păstrare. Pentru a asigura fidelitatea unei unelte se vor găsi resurse operative, pentru banii furați de la români se pare că nu.

2 comentarii

  1. Dacă încep anchetele, pe bune, la Transgaz, unde sunt furate miliarde de euro, se ajunge automat la DNA Codruţa, deoarece fratele ei dirija toată actrivitatea infracţională de acolo !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s