DemeNțA

Agentul neamț și cu cel francez s-au întrecut să dea limbi, în patru labe, la bilanțul unui departament al procuraturii devenit, la insistențele stăpînilor externi, principalul mijloc de terorizare a băștinașilor din România, îndreptat împotriva oricui nu convine, nu mai este util și poate fi sacrificat sau nu mai prezintă încredere. Parlamentul e în genunchi, administrația nu mai funcționează, judecătorii (cei care nu sînt complici) se retrag cu scîrbă sau nu mai profesează decît formal, pe pilot automat. Aidoma, ceilalți procurori, neprivilegiați, par un fel de nenorociți penibili, inutili pe lîngă semizeii DNA.

Cele două gloabe au fost trimise să ridice osanale creaturii pentru că, în ultima vreme, mulți au început să deschidă ochii cu privire la rostul acestui stat în stat și la rolul cupolei CSM, călușul anticonstituțional care se pune oricărei reacții legitime la îngrozitoarea destabilizare pe care o produce acest mecanism distructiv și antiromânesc, în ultimă instanță (joc de cuvinte voit). Stăpînii străini sînt iritați.

Agentul neamț a mers pînă acolo încît, sfidînd limitele impuse de constituție, se angajează să prevină orice modificare de lege care ar încerca să extirpe acest furuncul.

Toți iubesc SRI-ul. Acel SRI. Ce ar păți un cîine care, în loc să păzească ograda de străini, își sfîșie stăpînii ce-l hrănesc ?

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s