Perfect – cerc închis – suntem singuri.

A vorbit Klemm. Sprijină 100% terorismul globalist împotriva românilor. Atacă Rusia în zilele în care șeful său bate palma cu rușii, într-unul din cele mai delicate momente ale istoriei. Nulandist sadea. Confirmă continuitea acordării postului de ambasador  de aici exclusiv celor vaccinați de cabală.

Da, există și o politică externă a americanilor. Din ce în ce mai anemică și care nu ajunge pînă în România, țară numai bună de aruncat în colții hienelor mari din UE. N-avem ce face cu impotenții, ne pare rău. În România vă reprezintă și ne ucid ai lui Soros-Nuland, adică inamici declarați ai integrității, libertății și statalității națiunii române (acum probabil puțin ofticați că favorita Ungarie și-a luat-o în cap, dar îl rezolvă ei pe Orban curînd).

Mersi de confirmare. Înseamnă că, totuși, mișcă ceva, prea s-a apăsat pe accelerator de cîteva zile, cu toate manifestările de forță ale uneltelor străinilor. Fac chiar și greșeli pe care le observă, după, acoliții – vezi CSM care o urechează pe Prună că prea a venit în față cu Lauruța, prostimea trebuia aburită cu ceva ipocrizie.
––

Băi, fraților și cumnaților ! Nu avem prieteni ! Conștientizați odată acest adevăr trist, dar necesar.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s